arkadaslar benim gobek ve kalca ignelerimi simdiye kadar hep esim yapti. dun itibari ile doktor progestan igne verdi. bunu da esim yapsa olur mu? tecrubeli mi hayir. sedece hemsire bir kere gosterdi o da yapmisti diger igneleri. progestanda esimin yapmasindan biraz tirsiyoruz.
canım göbek iğnelerini yapabilir ama kalça iğnelerimide yaptı diye yazmışın eğerki kas içine iğne yapmayı biliyorsa yapar ama cilt altı iğne gibi değil bu kalçadan yapılıyor biliyorsun... Allah korusun istenmeyen bi durum olabilir. cilt altı iğnelerimi ben kendim yaptım ama pregestonı hastaneden bi sağlık memuru geliyor o yapıyor...
anladim canim haklisin. simdi oyle boyle idare ederimde transferden sonra nasil olacak bilmiyorum. saglik olacagi cok uzakta degil ama her gun 3 kat merdiven in cik bide saglik ocagina git gel, embriyo orada kalir mi bilemiyorum. Esimin yapmasi bana kolay geliyor evde. menapur kalca ignesini yapmisti, esim yerini hemsire gosterdi suradan yapilacak diye. bunu da o kisma yakin bir yerden yaptik. ne biliyim sasirdim kaldim.
anladim canim haklisin. simdi oyle boyle idare ederimde transferden sonra nasil olacak bilmiyorum. saglik olacagi cok uzakta degil ama her gun 3 kat merdiven in cik bide saglik ocagina git gel, embriyo orada kalir mi bilemiyorum. Esimin yapmasi bana kolay geliyor evde. menapur kalca ignesini yapmisti, esim yerini hemsire gosterdi suradan yapilacak diye. bunu da o kisma yakin bir yerden yaptik. ne biliyim sasirdim kaldim.
pregestan diğerlerinden daha farklı o yüzden uzman tarafından yapılması şart. eğer sağlık ocağına gitmekte zorlanıyosan ve dr.un uygun görürse pregestan fitil kullan iğne yerine. benim dr.um iğneyle fitilin bi farkı olmadığını söylemişti. inşallah transferin çok iyi geçer ve meleğine kavuşursun......
Aminnnn... canım benim dr. fark olmadını söylemişti ve ben düşük riskim olmasına rağmen çok şükür lekelenme bile yaşamadım. transferden beride pregestan200lük fitil kullanıyorum ben vajinal kullanıyorum ama ağızdan alan arkadaşlarda var. umarım senin için hayırlısı olur...