Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hap lekelenme yapmaz aksine lekelenmeyi durdurmak için veriliyor. İçtiği halde birkaç gün daha llekelenmesi devam edenleri duymuştum ben kullandığımda hemen kesti. Kahverengi lekelenme pembe ya da kırmızıya dönmüyorsa çok panik yapmaya gerek yok diye biliyorum. Ama yine de artarsa doktorunuzla görüşün.Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim çok hafif lekelenme oldu sabah doktora gittim progestan hap verdi ve 2 günlük igne iğnenin birini vuruldum belim çok agriyor şimdi ve hapi da içtim kahverengi lekelenme oluyor yardımcı olabilecek birisi var mı? Boşuna mı endişe ediyorum sizce![]()
Şu şekilde lekelenme falan hiç yoktu sabah uyandm baktm kahverengi leke yinede tedirgin oldum doktoruma gittim önlem alalım dedi ama normalde olmuyor ama kontrol amacli silinince bakıyorum oluyor kahverengi kırmızı değil amaMerhaba, hap lekelenme yapmaz aksine lekelenmeyi durdurmak için veriliyor. İçtiği halde birkaç gün daha llekelenmesi devam edenleri duymuştum ben kullandığımda hemen kesti. Kahverengi lekelenme pembe ya da kırmızıya dönmüyorsa çok panik yapmaya gerek yok diye biliyorum. Ama yine de artarsa doktorunuzla görüşün.
Daha yeni başladıysan geçecektir bence hapı düzenli kullanıncaŞu şekilde lekelenme falan hiç yoktu sabah uyandm baktm kahverengi leke yinede tedirgin oldum doktoruma gittim önlem alalım dedi ama normalde olmuyor ama kontrol amacli silinince bakıyorum oluyor kahverengi kırmızı değil ama
Insallah cok tedirgin oldumDaha yeni başladıysan geçecektir bence hapı düzenli kullanınca
Canım hiç endişelenme bende aynı sorunu yaşadım doktorum hemen Progestan verdi, tamamiyle önlem amaçlı veriyorlar ve gebeliği destekliyor. Fakat hapı içme fitil olarak kullan, bunu doktoruna sor mutlaka. Birkaç gün bendede lekelenme oldu sonra geçti. Şu an 28 haftalık oldukKizlar merhaba 6 haftalik hamileyim çok hafif lekelenme oldu sabah doktora gittim progestan hap verdi ve 2 günlük igne iğnenin birini vuruldum belim çok agriyor şimdi ve hapi da içtim kahverengi lekelenme oluyor yardımcı olabilecek birisi var mı? Boşuna mı endişe ediyorum sizce![]()
Doktorum dediki iç eğer baş dönmesi vs çok yaparsa fitil olarak da kullanabilirsin dedi ama içiyorum içince bakıyorum kahverengi kıvamlı bir akıntı olmuş anlamadım ki onunla mı alakalı buCanım hiç endişelenme bende aynı sorunu yaşadım doktorum hemen Progestan verdi, tamamiyle önlem amaçlı veriyorlar ve gebeliği destekliyor. Fakat hapı içme fitil olarak kullan, bunu doktoruna sor mutlaka. Birkaç gün bendede lekelenme oldu sonra geçti. Şu an 28 haftalık olduk![]()
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım lekelenmeniz geçti mi acaba?Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim çok hafif lekelenme oldu sabah doktora gittim progestan hap verdi ve 2 günlük igne iğnenin birini vuruldum belim çok agriyor şimdi ve hapi da içtim kahverengi lekelenme oluyor yardımcı olabilecek birisi var mı? Boşuna mı endişe ediyorum sizce![]()
Evet gecti benim çok şükürMerhaba bende sizinle aynı durumdayım lekelenmeniz geçti mi acaba?
Çok şükür sevindim sizin adınıza. 23 nisanda lekelenmem oldu 24ünde gittim keseyi gördük 5haftalık dedi ve progestan verdi. Salı ve çarşamba olmadı lekelenmem ama bu sabaha karşı yine başladı kahverengi tonlarda ama çok KorkuyorumEvet gecti benim çok şükür