• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Progestan kapsül kullananlar neden kullandınız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kadisim
ben cıkıcam bırazdan malum erken yatayım da gunlerım cabucak gecıversın de perşembe olsun...yarın ınsallah görüşürüz
öpüyorum

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim banada dr verdi bu ilacı daha önce düşük yaptım tekrar risk var diye ama kullanmaya korkuyorum sizce napıyım

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim banada dr verdi bu ilacı daha önce düşük yaptım tekrar risk var diye ama kullanmaya korkuyorum sizce napıyım

canım ne güzel Allah bebişini sana bağışlasın kucağına almayı nasib etsin..:ecrin_bebek: Allah bize de versin inşallah..:ecrin_bebek: Dr.un verdiyse muhakkak kullan.Daha önceki düşüğünü neden yaptın?kaç haftalıktı?

Günaydın kızlar bende dünitibari ile kullanmaya başladım 5 haftalık hamileyim dün sabah 2-3 damla kan geldi doktorumu aradım bu ilacı verdi.

geçmiş olsun zeynocum Allah bebişini kucağına almayı nasib etsin canım.ilacını mutlaka kullan bırakma sakın...

kilzar
merhaba
ben 31 martta gelismeyen gebelikten ve kalp atısiarı olmadıgı ıcın kurtaj oldum. adet olduktan sonra kan testleri yapıldı ve progesteron hormomun biraz dusuk cıktı. bugun adetimin 15. gunu ve preogestan icmeye basladım. bu hapın yan etkisini goren varmı?

kilzar
merhaba
ben 31 martta gelismeyen gebelikten ve kalp atısiarı olmadıgı ıcın kurtaj oldum. adet olduktan sonra kan testleri yapıldı ve progesteron hormomun biraz dusuk cıktı. bugun adetimin 15. gunu ve preogestan icmeye basladım. bu hapın yan etkisini goren varmı?

Hayır canım ben kullandığım zamanlarda yan etkisini hiç görmedim..

Back
X