Progestan kullanan bilgi verirseniz sevinirim

Baska bı görüş daha alsan iyi olur, benim de içime kuşku düşerdi ne yalan söyleyeyim, yanlış tedavi demeyelim de anlasilmayn birşey mi oldu acaba, başka bı doktora daha git bence
Çok teşekkür ederim 2021 den beri yoğun adet nedeni ile kac Dr a gittiysem bir erken menapoz der diğeri yok der o yüzden güvenemedim, birde düzenli adet oluyordum sadece ara kanama oldu acile gittim diye ilacla kesti şimdide hormon tedavisi diyor hormon testi yapılmadı sonuçta adetin ortasında yapılır yaş henüz 42 düşünün 39 yaşımda da söylediler ama her biri ayrı söylüyor, bir sürü ilaç kullandım onlarında etkisi olmuştur bu süreçte dalgalanmalarda, dediğin gibi ben pazartesi baska Dr a görüneyim emin olayım

Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum 10+2 deyiz en başından beri kullanıyorum fitil şeklinde ve hiçbir sorunumuz yok. Başından beri yoktu sırf bebek daha sağlam tutunsun diye doktorum verdi. Lütfen doktorların dediklerini yapın
Haklısınız canım bende kullanıyorum artık

Merhaba 6 aylık hamileyim hala Progestan kullanıyorum. Fitil olarak kullanacaksınız gece yatmadan hemen önce yerleştirin çünkü çok fazla dışarı atıyor kendini. İdrarınızı yaptıktan sonra beyaz parçalar görürseniz korkmayın ilaçtır 😂 ben alttan kullanırken fazla tahriş etti neredeyse vajina girişimi kapamıştı şişlikten. Ağızdan almaya başladım ilk başlarda ağızdan alınca çok fazla uyku sersemlik yaptı fakat bir süre sonra bünye alışıyor. Şimdi günde 2 defa alıyorum. Umarım sağlıkla ilerle gebeliğiniz 🙏🏻
İnşallah canım âmin 🤲

Back
X