Progestan kullananlar bakar mısınız...

yosunnk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
147
6
46
Manisa
Dün dr a gittim arkadaşalar.kan değerim 187 progesteron 13 çıktı.dr um da prog.tan düşük dedi.ve progestana başlattı.böyle olup da herşey yoluna giren var mı...
Moralim bozuk da çokk.

Dün dr a gittim arkadaşalar.kan değerim 187 progesteron 13 çıktı.dr um da prog.tan düşük dedi.ve progestana başlattı.böyle olup da herşey yoluna giren var mı...
Moralim bozuk da çokk.

merhaba yosun....banada doktorum progestan verdi.....tahlillerim normal aslında..rahim duvarını kalınlaştırmak için ve düşüğü önlemek için verdi bana....adetime daha 11 gün var ama benim bügün sabahatan beri ara ara kanamam oluyo..az az....sende oldu mu böyle bi şey???

merhaba yosun....banada doktorum progestan verdi.....tahlillerim normal aslında..rahim duvarını kalınlaştırmak için ve düşüğü önlemek için verdi bana....adetime daha 11 gün var ama benim bügün sabahatan beri ara ara kanamam oluyo..az az....sende oldu mu böyle bi şey???

yok olmadı cnm.kanamam yok çok şükür.ağrım da yok.ama progesteron azmış işte.tutunmasını sağlayacakmış.sennasıl 11 gün önceden öğrendin.

bende kullandım cnm hamileliğimin ilk 3 ayında.. sonra bıraktım.. bebeğin tutunması için verio doktorlar merak etmeyin

Yosun Merhaba.Hamile misin yoksa hamile kalman için mi verdi doktorum.Ben 6+2 haftalık hamileyim.benim kesenin etrafında kanama alanları oluşmuş ciddi düşük tehlikem var onun için verdi doktor yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hal böyle olunca çok araştırdım.her iki hamileden biri kullanıyor diye bilirim ve çoğu düşük tehlikesini atlatıyor şükür....

Yosun Merhaba.Hamile misin yoksa hamile kalman için mi verdi doktorum.Ben 6+2 haftalık hamileyim.benim kesenin etrafında kanama alanları oluşmuş ciddi düşük tehlikem var onun için verdi doktor yaklaşık bir haftadır kullanıyorum hal böyle olunca çok araştırdım.her iki hamileden biri kullanıyor diye bilirim ve çoğu düşük tehlikesini atlatıyor şükür....

hamileyim cnm. daha çok yeni dr progesteronum az olduğu için verd.kanamam yok..inşallh iyi olur herşey.

slm kızlar bende 5+4 günlük hamileyim . 15 gün önce gittiğimde dr. bana da progestan vermişti. bugünde kontrolüm vardı ve kese rahat rahat gözüktü fakat benim rahmim kalp şeklindeymiş o yüzden düşük tehlikem daha fazlaymış proluton depot diye bi iğne verdi kullanan varsa ya da kalp şeklinde rahim hakkında bi bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim..

kızlar bugün yine kanda gebelik baktırdım 441 çıktı.187 ndenn 441 e yükseldi.dr da bu durumu ii buldu.perşembe tekrar baktır dedi.

canım bende 6. haftanın içindeyim bende kullanıyorum progestan 200 mg günde 3 sefer 1 tane içiyorum benim bundan önceki düşüktü doktor neden bu ilacı yazdığını sölemedi fakat düşme olasılığını ortadan kaldırmak adına veriyorlar çünkü kendimle beraber çok düşük duyuyorum çağın sorunu bu canını sıkma zarar gelmez 3 ay metanetli ol.ben dün ulatrasonda gördüm bebeğimi kalp atışarınıda dinledim korkma güçlü ol :nazar:

Merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yaptığım için doktora gidemiyorum progestan 100mg kullanıyorum hem çocuk için hem adet olmak için ayın birinde adet oldum 15.günü içmeye başladım günde 3 tane daha ilaç bitmeden 22 sinde adet oldum tekrar günde 3 tane aldığım için miki erken oşdum acaba bi bilen var mı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Moralim bozuk da çokk.
Benim de progestan düşüktü. Kanamam da oldu. 14. haftaya kadar kullandım. sonrasında zaten kendisi üretmeye başlıyormuş. İyi geldiğini düşünüyorum. çok şükür şu an bir sorunumuz yok :nazar:

Merhaba arkadaşlar ben doğuda görev yaptığım için doktora gidemiyorum progestan 100mg kullanıyorum hem çocuk için hem adet olmak için ayın birinde adet oldum 15.günü içmeye başladım günde 3 tane daha ilaç bitmeden 22 sinde adet oldum tekrar günde 3 tane aldığım için miki erken oşdum acaba bi bilen var mı arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen
Doktoruna telefon açıp sorarsan daha iyi olur canım. Sonuçta tıbbi bir soru. Ya da ordaki bir hastaneye git. Belki eczacılar da bilir.

Back
X