Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük olmasın diye vermiştir dr bebeginize birsey olmaz fskat baş dönmesi yapmıştı bende o nedenle akşam yatarken ve sabah kahvaltı yapıp ilacımı içip tekrar yatıyordum .Ben hamileligimi ogrendigimden beri 100 mg progestan kullanıyorum günde 3 kez 9. Haftam 12. Ye kadar devam dedi doktor herhangi bizarari varmı ki
Canım doktora sor fitil gibi alabiliyorsun öyle al öyle yan etkileri olmuyormuşİlk gebeligimi doktor hatası yüzünden kaybettim bu endisem oyuzden
Tamam canım teşekkür ediyorum saolsinCanım doktora sor fitil gibi alabiliyorsun öyle al öyle yan etkileri olmuyormuş
Cnm lekelenme en büyük dusuk riski zaten kan testi yaparak dusuk riski anlaşılmıyor kan testi yaparak dusuk gerçekleştikten sonraki hormon gerilemesine bakılıyor onun için için rahat olsun ve senin için mümkünse doktora danışarak fitil olarak kullan daha rahat oluyo bende kullaniyArkadaslar Merhaba Banada Verdi doktor progestan yarin basliycam ama cekiniyorum cünkü kan testi yapmadi sadece ultrasonla bakti ben lekelenme var sikayeti icin gittim yani kirmiziya dönük bi kanamam yok kahverengi olanlarda normal demisti yani bu ilac yazilmadan önce bi kan testi felan yapilmazmi herhangi bir düsük riski felan varmi yokmu diye??
Anladim Canim,,Dün Kalp Atisini Gördük Cok Sükürr Bende O sira Lekelenme Var diyince Yazdi bu ilaci sonra eve gelince dedim niye bi test felan yapmadi direk yazdi,, cünkü kahverengi lekelenmeler normal demisti baska bir doktor.. Evet fitil olarak kullan dedi eger yapamazsan ozaman icebilirsin dedi..Tesekkür ederim cevabin icin..Cnm lekelenme en büyük dusuk riski zaten kan testi yaparak dusuk riski anlaşılmıyor kan testi yaparak dusuk gerçekleştikten sonraki hormon gerilemesine bakılıyor onun için için rahat olsun ve senin için mümkünse doktora danışarak fitil olarak kullan daha rahat oluyo bende kullaniy
Ilk gebeligim canim daha önce kaybim olmadi.. Cok sükür tutundu hatta dün kalp atisini gördük.. Evet fitil olarak kullanicam eger yapamazsam agiz yoluyla ic ozaman dedii.. Iste insan basina gelince anliyo korkuyo birilerine danismak istiyorProgestani düsuk tehlikesi oldugu için vermiştr dr bebegn tutunsun düsük olmasin diye öncesindede kaybin varsa sorgulama kullan.yan etkisi fazladir dr una danışarak fitil olarakta kullanabilirsin ki öyle kullanmani tavsiye ederim druna danisip çok rahat olursun öyle.aksi halde bulanti sersemlik baş dönmesi günluk hayatini cok etkiler
Insallah bebege bir zarari olmasinda banada fitil olarak dene kullan dedi daha olmazsa icicem,,Ilk gebeligimde kullanmistim ben de.. ağızdan içilincr acayip bi bas dönmesi yapiyor resmen ayakta duramiyordum fitil de kullanmayi sevmedigim için sabretmistim mecburen. Bebege bi zarari yok çünkü progestan icindeki progesteron normalde de vücudumuzda olan bi hormon.. sadece gebelikte yüksek olmasi gerekir bebek rahme tutunabilsin diye. Düşük tehlikesi oldugunda bu hormonu dışarıdan alıyorsunuz o kadar..
Insallah Canimm,,Rabbim Korusun insallah Hepimizin bebeklerini Bende yarin basliycam.. Sükür Dün Kalp atisini Gördük,,İlk haftalarda bende kullandım.
Sadece daha çok bulantı yaşarsın.
Onun harici bebeğe zararı yok,aksine daha iyi tutunması için kullanılan bir ilaç.
İnşallah sağ salim kucagimiza alırız meleklerimizi kendini üzme fazla kafana takma herşeyi bebis de hissediyo annesi mutlu bi gebelik geçirirsin insAnladim Canim,,Dün Kalp Atisini Gördük Cok Sükürr Bende O sira Lekelenme Var diyince Yazdi bu ilaci sonra eve gelince dedim niye bi test felan yapmadi direk yazdi,, cünkü kahverengi lekelenmeler normal demisti baska bir doktor.. Evet fitil olarak kullan dedi eger yapamazsan ozaman icebilirsin dedi..Tesekkür ederim cevabin icin..
Konu sahibi için yazdm bu msji sende ayni durumdaysan tabi senin icinde geçerli.Ilk gebeligim canim daha önce kaybim olmadi.. Cok sükür tutundu hatta dün kalp atisini gördük.. Evet fitil olarak kullanicam eger yapamazsam agiz yoluyla ic ozaman dedii.. Iste insan basina gelince anliyo korkuyo birilerine danismak istiyor