13 haftalık mısınız? ne güzel. maşallah. umarım ben ve bebeğim de o günleri sağ salim görürüz.moon: geçmiş olsun canım bende yaklaşık 5 haftalıkken başladım progeston hap kullanmaya
şimdi Allaha şükür bende bebeğimde çok iyiyiz
benimde 2 kere karnımda öldü bebeklerim malesef
ama kanamalarım hiç olmamıştı
korkma canım
Allah ne derse o oluyor dediğin gibi
kib
13 haftalık mısınız? ne güzel. maşallah. umarım ben ve bebeğim de o günleri sağ salim görürüz.
Maşallah.evet cuma inşallah 14 haftalık olacağız
takvim 4 gün geriden geliyor bende düzeltmedim hiç
ve inan bana o günlerde geliyor ne kadar imkansız kadar görünsede bazen
ben iki kez kaybettim bebeklerimi ilk iki bebeğimi
şimdi 3. kez hamileyim ve İnşallah bu sefer alacağız bebeğimizi kucağımıza
sende pozitif olmaya çalış canım Allah büyüktür
elbet bizim de yüzümüze gülür
ve bol bol dua et
bende progestanı aadet düzenleyici olarak kullanıyorum birde hemen haöile kalmak için bu ialcı kullanıpta hamile kalan varmı lütfen bilgi verin ilk bebeğimi kaybettim bir buçuk senedirde hamile kalamıyorum düzensiz adet olduğumdan ama ialcı kullanırken 24 günde bir oluyorum bırakınca olmuyorum üç ay kullandım bıraktım adetimde iki ay gecikti doktor tekrar aynı ialcı verdi bu ikinci ayım hala n,iye hamile kalamıyorum ilacı kullanorken düzenli adet görüyorum lütfen bu konuda bilgisi olna varsa paylaşırsa çok sev,nirim allah isteyen herkese nasip etsin
kızlar progestanı bana da doktor adet düzensizliğim ve hamile kalmam için vermişti 3 aylık kür şeklinde. ben ilk kullandığım ay hamile kaldım çok şükür.
doktorunuzu dinleyin ve ilacınızı günü gününe için. inşallah darısı sizlerin başına.. :Saruboceq:
hemde 200 mg.
canım bende kullandım 200mg ama normal ağızdan
şaşırdım baya alttan mı kullanman gerekmiş eminmisin
benim bildiğim onın mg farklıydı ama yanılabilirim
okudun mu prospektüsü yada kim dedi alttan alman gerektiğini???????????
sanırım 4-5 gün içinde regl olunuyor, noldu ebruli?
ankara tıp fak. doktorumuz söyledi. Önce bana tarif etti alttan alacaksın diye. eczneden alınca baktım fitil deil. bidaha aradım evet fitil deil dedi. bende anladımki ağızdan alacam. ama bende baygınlık derecesinde uyku yaptı. 2 gün içtim bidaha aradım. ağızdan deil alttan almamı söyledi. ama bi zararı olurmu bişey demedi. bende şimdi korkuyorum
canım ben haftalarca kullandım düşük tehlikesi nedeniyle
bende de çok uyku yaptı gece gündüz uyuyordum
yanlış anlama canım ama prospektüsü okudunmu?????????
hani eczane belki oral (ağızdan ) olarak vermiştir
bi okusana ne yazıyor bende çok merak ettim
zararı olacağını sanmıyorum canım
zaten prospektusta da yazar yanlış alımlarda sonuç nedir vs. diye
canım prospektüsünde ağızdan alınır yazıyo. ama ısrarla doktora sordum diğer yoldan almamı söyledi. biraz büyükçe yuvarlağa yakın silindir ve 200lük kapsül benim içtiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?