canım aynen bende senin gibi oluorum. içtikten soraki özellikle 3saat boyunca başım feci halde dönüo. uykum gelio. sarhoş gibi oluorum. günde iki kez alıorum ben sabah ve akşam. akşam içtikten sora gözümü açamıorum desem yeridir. hemen sızıp kalıorum. sabah içtikten sora da işe geliorum ve uyumamak için kendime zor engel oluorum napcamı bilmiorum wla bende. sersem gibiyim. 7haftalıkken lekelenmelerm başlamıştı. o yüzden vermişti doktorum. lekelenmem azaldı çok şükür ama yan etkileri beni mahvedio desem yeridir. bebişler sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız...:ecrin_bebek:
CNM neden böyle yüksek doz kullandığımı bilmek istiyorum..valla korktum acaba bişi varda banamı söylemiyo doktor..ilaçla halletmeye çalışıoo..kafam karıştı şimdi bilmiyorumkismile
canım progestan hormonu rahil kasılmalarını engelleyip rahmin gevşemesini sağlıyor. genelde ağızdan hapı alan arkadaşlar 3 kez alıyorlarmış ben fitil olarak kullanıyorum ve günde 2 kez alıyorum ama ben alınca bende lekelenme oluyor. ilk lekelenmede doktora gittim ve doktorum bana bu kadar şey için gelip durma dedi. ben de buna kafayı takmış durumdayım. sizde hapı kullanmaya başlayınca hafif lekelenmeler oluyor mu? prospektüsünde not olarak ayrıca bir bölüm yazılmış ve kanama olabilir diyor benim de kafam karıştı bu konuda.
ben size şiddetle yunus gedikbaşını öneriyorum çok iyi bir doktor yenimahalle kadın doğum evinin eski başhekimi ve muhteşem bir doktor muayenehanesi de bakırköy meydanda gerçekten çok iyi bir doktorherkese merhaba..6.5 haftalık hamileyim.sizlerinde anlattığı gibi kanama sonucu doktor banada progestan verdi.ama maalesef kendi doktorumun önlemi deılde acil servisteki doktorun önlemiyle başladım ilaca.şüphelerim vardı ama bu forumu okuyunca rahatladım.bir daha kanamam olmadı 3 gündür kullanıorum ama içimde hala bi korku var
bakırköy ve çevresinde güvendiğiniz doktorlar varsa lütfen yazın..doktor arıyorummmm(
Merhabalar bende 7 haftalık hamileyim.ilk baştan beri progestan kullanıyorum.hemde vaginal olarak çok iyi geldiHer defasında biraz çamaşırıma geliyor ancak doktorum çok normal olabilir önemli değil dedi.
Herkese merhaba..6.5 haftalık hamileyim.sizlerinde anlattığı gibi kanama sonucu doktor banada progestan verdi.Ama maalesef kendi doktorumun önlemi deılde acil servisteki doktorun önlemiyle başladım ilaca.Şüphelerim vardı ama bu forumu okuyunca rahatladım.Bir daha kanamam olmadı 3 gündür kullanıorum ama içimde hala bi korku var
Bakırköy ve çevresinde güvendiğiniz doktorlar varsa lütfen yazın..Doktor arıyorummmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?