Progestan kullananlar

arkadaşlar bende progestan 100mg ağız yoluyla günde 2 kere kullanıorum kanamam durdu ilk günden faydasını gördüm fakat karın agrım devam edio bugün 2 kere kramp girdi azalıo aslında ama korkuyorum dr.un dediğine göre düşük riskini çogaltırmıs bu agrı..ayrıca gebelik kesesi düzensiz ve aşagıda dedi..benim durumumda olan ark.lar oldu mu 5 hafta 4 günlük hamileyim 7.haftamda dr.a gidecez

arkadaşlar selam bende dün aşılama oldum adet tarihim gelene kadar kullanmamı söyledi doktorum ağızdan al dedi ancak çok fazla mide bulantısı ve baş dönmesi olursa vajinadan alabilirsin dedi,sanırım vajinadan alınca yan etkileri az oluyoki öyle dedi yarın başlayacağım ALLAH kerim.............

canım kullanman için tahlil yaptın mı? progesteron hormonuna baktı mı

canım kullanman için tahlil yaptın mı? progesteron hormonuna baktı mı

canım 3.gün testlerim yapılmıştı ama bunlarda progestoron diye bişey yazmıyo ama normal çıkmuş sanki referans değerlerle karşılaştırdığımda sadece LH düşük çıkmış bu ne oluyo bilmiyorum ama galiba bunun için verdi doktora o kadar çok soru sordum ki en son gel sen benle 3-4 yıl kal burda öğrenirsin dedi

Bana da dr günde 3 defa hap olarak verdi acillik oldum valla ,bayılacaktım,serum yedim kendime ancak geldim ,böyle olunca dr bıraktırdı?Anlamadım bir bende mi böyle oldu?

arkadaşlar 13 haftalık hamileyim ve başlangıçtan itibaren progestan kullanıyorum.'2 ayrı doktora gittim ikisininde deiği şu:
Bu ilacın düşüğe karşı bir etkisi olduğuna inanmıyoruz,düşeceği varsa düşer zaten ki bu bebğin sağlıksız olduğunun kanıtıdır.Tabiata karşı gelinmez senin yapacağın tek şey fırsat buldukça dinlenmke,beslenmek ve bol bol sıvı alımı.Bu yüzden ilacı kestiler.Ayrıca bu ilacı tekrarlayan düşüklerde kullanıyolarmış

doktorumda banada verdi.günde üç defa alacaksın ve tek bir dozunu atlamayacaksın dedi.daha 4+5 ama erken başladı lekelenmelerim.

Son düzenleme:
mayama bende bu hapı erken doğum riski olduğu için kullandım.ama bende aynı senin gibi hastanelik oldum.o yüzden seni anlıyorum.şimdi 30 haftalık oldum dr yeniden tehlike gördüğü için verdi.valla kullanmak zorundayım((

slm kizlar bende 25 ocak adetlendim 28 ocak hormon testi yaptirdim 29 ocak serophone 50 mg basladim 5 gunluk gunde iki tane birde 9 subat progetan basladim 10 gun boyunca gunde 3 tane o progestan bittikten sonra 10 gun sayip hastaneye doktora kontrole gidicem allah nasip edersen arkadaslar insallah guzel haber veririm sizlerede allah herkeze nasip etsin annelik duygusunu b

arkadaşlar adetim 16-26 günleri progestan içtim olası hamilelikte düşük olmasın diye bügün 3 gün ol:2:du adetim gelmedi acaba ilacın etkisindenmi bilen varmı yoksa hamilelik olabilirmi

bende bugün başladım bakalım hayırlısı

progestan dan sonra adet kanamalarınızda değişiklik oldumu benimki çok az geldi 1 ay kullandım daha
adet düzenleyip kolay hamile kalayım die kullanıyorum.

kizlar bende 6 haftalik hamileyim. banada doktor verdi ama düsük riskinden bahsetmedi. acaba bu risk varda söylemiyormu, sordum ama daha erkenmis bunu konusmak.. kafamm allak bullak oldu korkularla..
ve her hafta gidiyorum kontrole, normalde aydan aya olmasi gerek.

merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadık hala çocuğum olmadı( bu sene karar verdim doktora gidip tedavimi yapıcam diye ve başladım. ilk etapta glukofaj ilacı ve folik asit ilacı verdi adetin 2. günü gelmemi söyledi. gittiğimde yumurtalar gelişmiyor diye klomen ilaç verdi 5 günlük bir ilaç onunda bitiminde tekrar gittim ve 1 yumurtam oluşmuş 13 mm olmuştu pazartesi günüydü perşembeye kadar büyür dedi ve ovitrella çatlama iğnesi verdi göbekten vurulması daha etkili olur dedi ve vuruldum 36 saat sonrası ilişki istedi 3 gün. ve pazartesi tekrar gittik ultrasonda yumurtalarım dengesi duruyormuş bu iyi bişey dedi rahim arkasında hafif sıvı görünüyor dedi ve bana progesatan hapını verdi bu hap tutumasına sağlıyormuş ve ayrıca düşük tehlikesi yaşayanlar içinde veririliyomuş ve bitince kan testini yaptır öyle gel dedi. eğer pozitif çıkarsa tekrarda progestan hapını verebilirim dedi. ayrıca negatif çıksada geliyosun tedavimiz devam edicek demişti.acaba sonrasında nasıl bir tedavi görücem ve ne gibi ilaçlar kullanmaya başlıcam bilmiyorum. yardımcı olmak adına yapılan işlemleri sizlerle bilgi amaçlı paylaşıcam arkadaşlar. şimdi ise geçen ay 19 şubatta hastalandım ve şuan martın 11 i acaba 19 una kadar hastalanmazsam kanda gebelik testi yaptırcam ve çok heyecanlıyım sanki içimde bir heyecanlı olumlu birşey varmıdır umuduyla bekliyorum....

bende 3,5aylık hamıleyım arkadaslar 1hafta once hafif kanamam oldugu için doktorum progestan.2tane ıgne ve vıtamın hapı verdı....benım placentam yanlış yerdeymiş aşağıdaymş o yuzden en kucuk bır sey de kanama olabılırmıs çok dıkkatlı olmam gerekıyomuş...sueklı yatmama gerekıyo bakalım 2hafta sonra tekrar kontrole gıdıcem..inşallah guzel haber alırm....doguma kadar boyle yatmak cok zor olcak cunkubu arada bel agrılarım var adet donemınde de olurdu boyle acaba bılgınız var mı:26:

Bana da dr günde 3 defa hap olarak verdi acillik oldum valla ,bayılacaktım,serum yedim kendime ancak geldim ,böyle olunca dr bıraktırdı?Anlamadım bir bende mi böyle oldu?

doktor nasıl 3tane verir yahu?? prospektüste tek doz alınız, almayı unutsanız dahi telafi etmek için ertesi gün 2doz almayınız yazıo. bende 5haftalık hamileyim doktor bnada verdi. evden çıkmadan içtim bitane, 1saat sonra eve zor geldim yemin ederim:) eşim yanımda olmasa yığılırdım heralde. geldim direk yatağa attım kendimi ve uyudum. uyuma deil bayılma sanki:) bu hap bende uyku hapı etkisi yaptı. 3tane içmiş olabileceğimi düşünemiyorum:18:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar:)ben daha yeni üye oldum bu siteye ama uzun zamndırda forumlarını ilgilendiğim konularda takip ediyordum.ben de 6.5 haftalık hamileyimtabikiş oldukça mutluyum.ve burdan da bütün hamilelere allah tamamını erdirsin temennisinde bulunuyorum.ben 30 yaşındayım 8 aylık evliyim.ayrıca kendimi bildim bilesi adet düzensizliğim vardır.doktoruma gittiğimde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim:)bana da yumurtlama tarihim belli olmadığından progestan verdi ki riske atmamk için.ben günde sabak akşam oral yoldan kullanıyorum.tam 10 gündür de kullanmaktayım.ilk başlarda bir sarhopştan farkım yoktu.bazan yan etkisini hissediyorum bazen de yanetkisini hissetmiyorum.umarım sağlıklı bir hamilelik geçiririm.bütün hamileler için de temennim bu.rahat olun.kafanızı fazla yormayın.her gün bir şey olacak korkusuyla güne başlamayın.her şeyin takdiri allahtandır.allaha emanet edin bebişinizin canını o emin olun koruru.ve hep böyle dua edin.ben her gün böyle dua ediyorum çünküm:)

benim doktorum bugün verdi bu ilacı bana, progesteronum 9.61 çıktı, bunu 15 gün kullan 21.gün tkr baktır dedi.15'in üzerine çıkması iyi olur dedi.15 günlük süre sonunda gebelik testi yaptırmamı syledi adet görmezsem.kafam karıştı ya gerçekten gerekli mi? bu haptan sonra hamile kalan oldu mu?:44:

evet ben 2. ay hamile kaldım arkadasım kullandıgı ilk ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…