Progestan kullananlar

doktor banada düşük riski için progestan verdi ama bende inanılmaz bir baş dönmesi yapıyor benimle aynı durumda olan varmı acaba yoksa bana yan etkimi yaptı

doktar bana da progestan verdi düşük yapabilirsn dedi ama benim kanaman lekelenmem filan yok olmadıda hiç. sadece kisttim varmış bebekle oluştu 8 haftalık hamileym kafam cok karıstı ilacı alsam mı almasam mı hep kanaması olanlar kullanmıslar..da.

ben de kullanıyorum.6 haftalk hamileyim..kanamam lekelenmem fln hiç olmadı..ama doktorum progestoron tahlili yapmıştı benim 12 çıktı..15 olması gerekiyprmu..sabah 1 akşam 1 içiyorumm..çoğu kişiye veriolar endişelenmeyin..ayrıca baş dönmesi de yapıyor bende de

Progestanı ben de kullanıyorum. Kanama için. Vajinal yolla alınca bir süre sonra eriyik bi şekilde geri geliyo. başka fayda etmez diye düşündüm ama ilacı aldığım süre boyunca hiç kanama yaşamadım. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.

slm arkadaşlar bende 6+4 günlük hamileyim 1 hafta önce çok hafif kanamam oldu doktorum progestan verdi.Günde 3 defa alıyorum ama beni mahvetti aşırı derece miğde bulantısı baş dönmesi sersemlik yaptı ruh gibi geziyorum resmen sizlerinde böeyle şikayetleri oldu mu progestan dan sonra bilgilendiririseniz sevinirim...

Vajinal yolla, fitil gibi alırsan sanıyorum şikayetlerin kalmaz. Hem ilaç daha hızlı etki eder. Yine de doktora danışmalısın tabi. Geçmiş olsun.

slm kızlar

doktorum bana bebiş için klomen +progestan verdi komene dun basladım reglımın 3. gunu progestana da reglımın 10.gunu baslıcam...bu sekılde kullanıp hamiş kalan varmı acabaa....

arkadaşlar merhaba ben 28 aralık ta aşılama yaptırdım çarşamba günüydü doktorum pazartesi progestana fitil olarak başla dedi sabah akşam 200 mg lık.ben daha önce hap olarak almıştım o zaman mahvetti beni sersem gibi olmuştum uyku yapıyor bugün sabah başladım vajinadan attım 1 saatte kalkmadan yattım sonrasında uykum falan gelir sersemleşirim diye bekledima ama gayet iyiyim vajinadan atılınca yan etkileri azalıyor mu?
bir de yine benim gibi aşılama olan bir arkadaşım yatmak iyi değil hareket etmek lazım yoksa erimiyor mantar yapıyor kaşıntı oluyor dedi henüz yok öyle bir şikayetim ama korktum.ben iyice içine ittim parmağımla çok gelmiyor akıntı şeklinde geri.demekki vücudumun hepsine ihtiyacı varmışşş :)

vajina yoluyla kullanılan progestanı bende kullandım ..Gayet iyi geldi 1 ay kullandım kanamam olmadı hatta temizledi diyebilirim ayrıca iğne oluyorum hafta da bir ..progestanı vajina yolu ile yapıyorsanız yarım saat hareket etmeden uzanmak gerekiyor.. doktorumun bana tavsiyesi idi. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız Progestanı keseceği dönemde kaşıntı başladı bunu söylediğimde onun içinde ayrıca fitil verdi çok şükür son kontrolümde herhangi bir sıkıntım kalmamıştı.

teşekkürler.şimdilik kaşıntım yok vajinal fitil olarak kullanıyorum itebildiğim kadar içeri itiyorum sonra yarım saat bazen 1 saat uzanıyorum.bugün fazla yürüdüm dışarı çıkmıştı akıntı şeklinde heralde zararlı değil vücut ihtiyacı olanı alıyordur.

arkadaşlar aşılamamın 14. gününde değerim 0.100 çıktı hemşire progestan a bikaç gün daha devam et bazen geç belli oluyor dedi adetim de gecikiyor olmuyorum bir türlü bu progestan adeti nasıl geciktirir ki ?
bıraksam kendiliğimden olmaz mı?
gerçi bebek yoksa progestana rağmen adet olursun dedi hemşire ama bir de aşılama günü çok hafif lekelenmem oldu onu vücut adetmiş gibi algılayıp geciktiriyor olabilir mi içim şişti gibi hissediyorum.yoksa bişey adet olmak istiyorum..

Ara ara sol kasığımda kramplar oluyor.Halsizlik ve baş dönmelerim var..Düşük dozda progestan alıyorum..Sadece gece yatarken 100 mg lık 1 tane...Bunlar bir belirti mi yoksa progestan yüzünden mi emin olamıyorum bir türlü :)) adetime 5-6 gün var..

kramplar bende de oluyor güzelimm. ben progestanı gunde 3 defa alıyorum .. halsizlik zaman zaman oluyor. bas donmeside cok nadir.. insallah seninkisinin sebebi hamileliktendir..

kramplar bende de oluyor güzelimm. ben progestanı gunde 3 defa alıyorum .. halsizlik zaman zaman oluyor. bas donmeside cok nadir.. insallah seninkisinin sebebi hamileliktendir..

Emin olamıyorum..Hayırlısı.....Hamilelik olaslığı sende de olabilir...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 6 haftalık hamileyim ama hafif lekelenmem oldu düşük tehdidiyle hastahanede yattım 2 gün orda başladı doktorum progestan'a simdi evde devam ediyorum kramplar başladı bacaklarımı bazen hissetmiyorum o kadar şiddetli haptan olabilirmi acaba

Kaptan olduğunu sanmam bende tüp bebek tedavisi oluyorum yumurtaların toplandığı gün başladım kullanmaya sabah 2 aksam 2 vakinadan kullanıyorum 200 mg bir tanesi. Salı kan tahlili yaptiricam hayırlısı bakalım. Bu arada hiç bir şikayetim yok adet sancıları disinda

bende aşılama yaptıdığım günden beri sabah akşam birer tane progestan almaya başladım.inşallah bir işe yarar

kızlar bende geçen ay 5 aylık gebeyken 1 ay boyunca devamlı kanamam oldu. günde altı tablet artı birtanede iğne progestan kullandım acaba cok kullanmanın zararı olabilirmi bebeğe

kızlar bende geçen ay 5 aylık gebeyken 1 ay boyunca devamlı kanamam oldu. günde altı tablet artı birtanede iğne progestan kullandım acaba cok kullanmanın zararı olabilirmi bebeğe

ben 32.haftaya dek proluton iğne yaptırmıştım..progestan etken maddeli...herhangi bir sorun olmadı bebeklerimde doğduklarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…