kızlar bnm gecen pazar (8+1 de)çok hafif 5-10 damla pembe akıntım oldu,salı günü (8+3 te)dr.a gittim,ultrasonda hersey iyi gidiyo dedi ama önlem amaçlı progestan verdi.ben ilaç içme özürlü biri olarak ilacı sadece perş. ve cuma 1 er doz aldım..sizce yanlış mı yapıyorum? ilacı unutuyorum,içemiyorum sizce bişe olur mu?bugün 9+1 oldum inşallah sağlıkla tamamlarız süreci..
Selam bende ilk hamileligimde dusuk riskinden dolayi kullandim. Hatta hem ilac hem de gun asiri igne oldum ki offf ne igne kac ampul oldum bilmiyorum. Nasil bi bel agrisi yapiyordu anlatamam ama cok sukur oldum doktorum ne dediyse guvendim ve sukur ki hamileligi tamamlayip kizimi kucagima aldim. Kanama 7. Haftada basladi ve 16 haftaya kadar surdu ama cok sukur dusuk olmadi. Diyecegim sudur ki doktoruna guven ve asla kendi kendine ilaclari degistirme dozajlarini kendin belirlemeye calisma derim. Doktoruna gercekten guvenmen onemli cunku isin uzmani onlar senin birinci ikinci ya da en fazla ucuncu deneyimin ama doktorlarinki yuzlerce binlerce deneyim. Isi uzmanina birak bence