Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanıyorum alttan koyunca hem daha etkili hemde yan etkileri daha az oluyorKahvernegi lekem geliyor doktorun 100 mg progestan yazdi ama alttanmi yoksa hap olarakmi icilicek bilmiyorum bende 2 kere agiz yoluyla aldim ama bas donmesi halsizlik yapti kullananlar yorum yapabilirmi , ve ne kadar surede lekelenmeyi keser hala azar azar geliyor
Bende kullandım. Fitil olarak kullanman çok daha iyi. Hiçbir yan etkisi olmuyor o zaman, bana doktorum özellikle o şekilde kullan demiştiKahvernegi lekem geliyor doktorun 100 mg progestan yazdi ama alttanmi yoksa hap olarakmi icilicek bilmiyorum bende 2 kere agiz yoluyla aldim ama bas donmesi halsizlik yapti kullananlar yorum yapabilirmi , ve ne kadar surede lekelenmeyi keser hala azar azar geliyor
Evet cok dokundu bana basim cok dondu oyle kullansam zarari yoktur degilmiCanım bende kullandım ama tedavi görüyorum gebelik için tutunması için korkacak bişi yok ağızdanda alınıyor fitil olarakda bakayım fotosu varmı? Ağız yoluyla çok yan etkisi oluyor Altan direk temas olunca daha etkili.. fotosu varsa at sana söylerim
Yutarak kullaniurldum ama yan etkisi mahvetti beniNormalde fitil olarak kullanılıyor ama kullanmıyorsanız yutabilirsiniz
Canım Altan fitil olarak kullanabilirsin itebildiğin kadar derine it fitili uzanarak daha kolay olurEvet cok dokundu bana basim cok dondu oyle kullansam zarari yoktur degilmi
Bende bundan kullandım 2 hafta felan yutulabiliyor fitilde oluyor hiç korkma yuvarlak zaten diğer fitil gibi değil temiz elinle it gitsin sonra uzan biraz erken eriyor fitil ped takarsın ..Evet cok dokundu bana basim cok dondu oyle kullansam zarari yoktur degilmi
Ben yumurtlama olup olmadığını anlamadım bu ay. Akıntımdan biliyordum hep bu ay çok fark edemedim. Adetin 10. Gününden beri sabah akşam içiyorum bugün adetin 17. Günü. Yani 8 gündür içiyorum hapı. Bir hafta sonra ilk kutu biter test yaparımBende asılamadan sonra kullanmaya başladım aynı ilaç benimde . bugün 4. Gün daha henüz sonuçlanmadı 12. veya 14. gün kanda gebelik testi yapicam
Dr ille de ağzından mı alın dedi ilacı? Drlar artık oral formunu tercih etmiyor. Vajinal uygulama hem daha etkili hem de yan etkisi az.Asılamadan sonra bugün 6 günüm ama çok sabırsızm ilacın etkisindenmi neyden bilmiyorum ama sürekli istifar ediyorum, halsizlik var ve çok fazla kasık ağrım oluyor
Vajinal kullanımda bu kadar yan etki olmaması gerek.Dr bana önce ağızdan demişti 2 ,3 gün öyle kullandm sonradan vajinal kullanmamı söyledi.