Progestan kullanimi

Bende anladm ilk başta ağızdan kullandım diyemi öyle oluyor bilmiyorum. İlacı etkisi hemen geçmiyormus galiba

Bende 2 haftadır falan kullanıyorum aşırı halsizligim var ben hamileliğe bagliyodum ondan mı acaba ağız yoluyla alıyorum ben doktor farketmez demişti 🤔

Ben vajinal kullanıyorm şuanda ama daha 6 gün oldu aşılamaya test yapmak için çok erken

Ben 200 mg günde 3 kez içtim kanamam varken. Aşırı uyku, karında şişkinlik yapıyordu ama vajinal alınsa da olur bunlar progesteron hormonun etkileri. Rapor vermişlerdi yoksa çok zorlanırdım çalışırken.

Aynen benimde 200 mg olandan günde 2 defa . Ya bide çoğu kişiye 100 mg olandan kullanıyor. Vajinal kullanıyorm ama aşırı derece yan etkisi oldu korkuyorum da birşey yapmak gelmiyor içimden ya tututnduysa faln diye

fitil olarak kullanın ama çok iyi itin, ittikten sonra yarım saat kadar uzanın geri akmaması lazım.

Süresi duruma göre değişir, ben haftalarca kullanmıştım hatta proluton iğne de vuruluyordum haftada bir doğuma kadar.
Vajinal mi ? Makat bölgesine mi? Fitil derken

Kahvernegi lekem geliyor doktorun 100 mg progestan yazdi ama alttanmi yoksa hap olarakmi icilicek bilmiyorum bende 2 kere agiz yoluyla aldim ama bas donmesi halsizlik yapti kullananlar yorum yapabilirmi , ve ne kadar surede lekelenmeyi keser hala azar azar geliyor
Üstünde yazar oral falan yaa en kötü prospektuse bakın. Evet progestan baş dönmesi halsizlik uyku Hali mide bulantısı yapıyor 🥺

Üstünde yazar oral falan yaa en kötü prospektuse bakın. Evet progestan baş dönmesi halsizlik uyku Hali mide bulantısı yapıyor 🥺

Progestanda oral olarak kullanım yazıyor ama yan etki olmaması için doktorlar vajinal kullanım öneriyor

Back
X