PROGESTAN NEDIR KI¿

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
36
Selam kizlar doktor bana doktor gecen ay yumurtami buyutmek icin igne verdi e2 degerimde 2000'lerde cikti cok umutluyduk catlatma ignesi bile vermedi 21.gunumde adet oldum ki hic o kadar erken olmazdm doktor progestan verdi bi rahatsizlik ismi soyledi ama hatirlamiyorum boyle bi durum yasayip progestanla hamile kalan var mi¿

Canım rahmı hamılelige hazırlıyor bende kullanıyor soyle önce klomen ardından catlatma ıgnesı ve 10 gün boyunca vajınalden progestron alıyorum

Himm anladim bana hap seklinde oyle hamile kalan var mi acaba biloyr msn

Canım , bana da doktorum çatlatma iğnesi ve klomen vermeden- sadece regl bittikten sonra progestan 100 mm başla demişti, o ay hamile kalmıştım .Ancak sonra biyokimyasal gebelik oldu. Ama tabii neden progestan vs değil , sebebini bulamadılar.
Ama işe yarıyor tutunmaya vs yardımcı diye biliyorum... Yalnız progesteron hormonu aldığın için biraz yorgunluk ,bitkinlik ve uyku yapmıştı bende.
İnşallah mutlu haberler alırsın :))

Himm anladim bana hap seklinde oyle hamile kalan var mi acaba biloyr msn
canım onun hamılılege bı etkısı yok hamılılık olusursa tutunması ıcın rahım duvarını kalınlastırıyor her kadın yumurta urettıkten sonra dogal olarak bu hormanı salgılıyor hamılelık olusmazsa azlıyor

Selam kizlar doktor bana doktor gecen ay yumurtami buyutmek icin igne verdi e2 degerimde 2000'lerde cikti cok umutluyduk catlatma ignesi bile vermedi 21.gunumde adet oldum ki hic o kadar erken olmazdm doktor progestan verdi bi rahatsizlik ismi soyledi ama hatirlamiyorum boyle bi durum yasayip progestanla hamile kalan var mi¿
ben progestan kullandım 1 ay ertesi ay hamile kaldım canım.

Anladm ben igneli tedavi oluyrdm 2000 kusur cikti e2 doktor kalirsin buyuk ihtimal dedi 21.gnmde adet oldum progeston verdi biseyler dedi ama unuttum nukler bisey mi var dedi ne dedi hatrlamyrm

duphastonda progestron hormonu değil mi bende biraz adet düzenledi ama bolca şişirdi

Mrb.. bnde önce rabbimin izniyle so rada ğrogestanla hamile kaldm adetm 25gun geckmşti doktr söktrcü içn progestn vrdi 2-3gne sökldü snra bu hapı kullanmya devm etcksn dedi bkre dha kullndm yanlz hap 26-28gnde adet gördürüo. O ayda adet oldm hapı yne kullandm bidada adet görmedm ck sukr. Hapı bıraktktan snra 10gun içnde adet olmzsan byk ihtml hamilesndr

Mrb.. bnde önce rabbimin izniyle so rada ğrogestanla hamile kaldm adetm 25gun geckmşti doktr söktrcü içn progestn vrdi 2-3gne sökldü snra bu hapı kullanmya devm etcksn dedi bkre dha kullndm yanlz hap 26-28gnde adet gördürüo. O ayda adet oldm hapı yne kullandm bidada adet görmedm ck sukr. Hapı bıraktktan snra 10gun içnde adet olmzsan byk ihtml hamilesndr
Insallah cok sevindim umut oldunuz bana Allahim hayirlisiyla bana da nasip etsin insallah

X