progestan ve gebeliğin ilk dönemi !!!

yesilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2009
155
19
98
Konya
selam arkadaşlar yazmak pek fırsat olmadı ama forumları sürekli takip ediyorum. bir sorum olacak 5 haftalık gebeliğim var adetim ilk geciktiğinde adet olacakmış gibi sancılarım olduğundan progestan başladı doktorum. kanamam falan olmadı ama Allaha şükür hiç. ama şimdide kasıklarımda özellikle sağ kasığımda belli noktada ağrı oluyo ve moralim bozuluyo, progestan böyle ağrısar yaparmı, bıraksammmı devammı etsem bilemiyorm, napsam bi bilen varmı eyvahedigeldismile

rahimin büyüyor progestanla alakası yok o ağrıların. ben de 3 ay kullandım o ilacı ama kanamam var diye. kasık agrısından bu ilacın içildiğini ilk defa duyuyorum açıkçası..

ya bi özel hastanenin kadın doğum polk.de çalışıyorum her gün o kadar çok şey görüyorumki evhamlandım artık, sürekli bi kadın doğum uzmanınyla dipdibe olsamda bazı şeylere sadece tecrübe cevap veriyo, korktum ağrılar artınca

bende kullanorum plesentada kanama vardı.ama ağrım olmadı hiç.salı günü kontrolüm var inşallah içmem artık.çünkü sersem gibiyim.

ben de kullanıyorum ama sanki bulantılarımı artırdı gibi,yarın dra danışacağım içmesem olmaz mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…