Progestan ve yan etkileri

karha

Stabil...
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
1.032
776
138
Merhaba arkadaslar son 10 gundur sabah aksam olmak uzere progestan kullaniyorum kanamali bi gebelik gecirdigim icin.
Yalniz bende yan etkileri soyle
Gozlerim donuyor,ellerim titriyor,konusurken kelimeleri yuvarliyorum vucudumdan ter dokulmeye basliyor ve yerimde duramiyorum tabiri caizse ucuyorum resmen evi kaldirip indirip temizlik yapiyorum
Renkler cok canli oluyo ve vucudumda ki tum agrilar geciyor
Ve kesintisiz 5 saat uyuyorum.doktora esimle birlikte anlattik normal bu ilacin yan etkisi cok dedi
Hatta benimde uyku problemim var bende mi kullansam dedi :)
Sizde de bu yan etkiler oluyor mu progestan kullanip dogum yapanlar var mi
Bebeklerinde her hangi bir problem oldu mu ?
Korkmuyor degilim bana bu kadr yan etkisi varsa bebege de bi yan etkisi olur mu?
Bebegin kalp atisini duyunca igneye donecegiz hapi birakacaksin dedi doktorum .

Merhaba arkadaslar son 10 gundur sabah aksam olmak uzere progestan kullaniyorum kanamali bi gebelik gecirdigim icin.
Yalniz bende yan etkileri soyle
Gozlerim donuyor,ellerim titriyor,konusurken kelimeleri yuvarliyorum vucudumdan ter dokulmeye basliyor ve yerimde duramiyorum tabiri caizse ucuyorum resmen evi kaldirip indirip temizlik yapiyorum
Renkler cok canli oluyo ve vucudumda ki tum agrilar geciyor
Ve kesintisiz 5 saat uyuyorum.doktora esimle birlikte anlattik normal bu ilacin yan etkisi cok dedi
Hatta benimde uyku problemim var bende mi kullansam dedi :)
Sizde de bu yan etkiler oluyor mu progestan kullanip dogum yapanlar var mi
Bebeklerinde her hangi bir problem oldu mu ?
Korkmuyor degilim bana bu kadr yan etkisi varsa bebege de bi yan etkisi olur mu?
Bebegin kalp atisini duyunca igneye donecegiz hapi birakacaksin dedi doktorum .

canım bende kullandım progestan ama doktorum bana haftada 2 kere kullanmamı önerdi belkide ondan dolayı yan etki yaşamadım.ama forumda okumuştum bir çok kişi bazı etkileri yaşıyordu.Ama benim bildiğim doktorumun dediği bebeğe hiç bi şekilde bi zararı yok benim kanama gibi bişeyim yoktu ama ilk kesede bebeği görmeyince doktor önlem almak için eğer düşük falan olursa sonra pişman olmayalım diye kullanmamı önerdi ama dediğim gibi haftada iki kere kullandım.inşallah bir an önce kullanmayı bırakırsın da düşük riskin ortada kalkar.

canım bende kullandım progestan ama doktorum bana haftada 2 kere kullanmamı önerdi belkide ondan dolayı yan etki yaşamadım.ama forumda okumuştum bir çok kişi bazı etkileri yaşıyordu.Ama benim bildiğim doktorumun dediği bebeğe hiç bi şekilde bi zararı yok benim kanama gibi bişeyim yoktu ama ilk kesede bebeği görmeyince doktor önlem almak için eğer düşük falan olursa sonra pişman olmayalım diye kullanmamı önerdi ama dediğim gibi haftada iki kere kullandım.inşallah bir an önce kullanmayı bırakırsın da düşük riskin ortada kalkar.

Cok tesekkur ederim cevabin icin canim bende 4 gozle birakacagim gunu bekliyorum :)

Bende sabahlari iki tane kullaniyrm, erken dogum riskim var, iki aydir kullaniyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadasim bende 8 haftalik hamileyim dun kanamam oldu lekelenme tarzinda gunde uc fefa alacagim progestani yan etkileri sadece bizeymis bebise hiv bir zarari yokmus daha onceden de kullanmistim sendeki olanlarin aynisi oluyo ama faydasida cok am zarari yok icin rahat olabilr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Back
X