Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gebeliğimi yeni öğrendim hiçbir tehlikem olmadığını söyledi doktor fakat progestana başladı ilk gebelik olduğu için prgestan 200 mg verdi fitil şeklinde kullananlar var mı ?
Ben hala sabah akşam kullanıyorum gerçi benim tüp bebek ama doktorunuz her ihtimali düşünüp sıkıntı yaşamamanız için vermiştir zararsız aksine bebeğin yerini daha sağlamlaştırmasına yardımcı oluyor hayırlı olsun gebeliğiniz
Ben hala sabah akşam kullanıyorum gerçi benim tüp bebek ama doktorunuz her ihtimali düşünüp sıkıntı yaşamamanız için vermiştir zararsız aksine bebeğin yerini daha sağlamlaştırmasına yardımcı oluyor hayırlı olsun gebeliğiniz
Evet fitil olarak kullanıyorum ağızdan da kullanımı var ama o rahatsız ediyor çoğu kişiyi baş dönmesi dahil pek çok yan etkisi var fitil en iyisi zaten vücut gerekli olanı alıp fazlalığı akıyor
Evet fitil olarak kullanıyorum ağızdan da kullanımı var ama o rahatsız ediyor çoğu kişiyi baş dönmesi dahil pek çok yan etkisi var fitil en iyisi zaten vücut gerekli olanı alıp fazlalığı akıyor