Progestan

Kızlar ben günde 2 kere içiyorum. Bugün 10. Günüm ve 5 gün daha içiCem. Yalnız bugün pıhtı geldi tuvalette. Sizde de oldumu. Korktum biraz. Kanamam olmadı.
Çok mu geldi rengi nasıldı. Benden gelmedi hiç doktoruna bi sor istersen

Ben 5 gün olacak vajinal kullaniyorum, baş dönmesi,agizda kuruluk,sık-sık idrara çıkma,idrar sonrası yanma hissi, karın alt kısminda ağrım var, 5nisan ovitrelle yaptim
Merhaba bana doktorum 200 mg vajinal yazmış ama bu yumuşak kapsül olanı verdi eczane bu fitil değil nasıl vajinal olacakki anlamadım yardı mı olur musunuz lütfen

Merhaba bana doktorum 200 mg vajinal yazmış ama bu yumuşak kapsül olanı verdi eczane bu fitil değil nasıl vajinal olacakki anlamadım yardı mı olur musunuz lütfen
İyi günler, lütfen fotoğrafini atarmisiniz?

Eklentiler

• 1664211569622629732608996926816.webp
    1664211569622629732608996926816.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 181
Kuzum kullanım talimatini oku büyük ihtimal orda yazilicaktir vajinalmi yoksa tablet gibi içmek mi gerektiği
Ben google da baktim vajinal kullananlar da olmuş,tablet gibi içenler de
Evet yumuşak olduğu için vajinal kullananlar da varmış. Bana vajinal diye not düşmüş öyle kullanayım

Merhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
Gebeliğimde bende kullandım öyle bişey olmadı Bi kere oldu ondada şekerim yükselmiş yer resmen ayağımın altından kayar gibiydi şekerinede Bi haktır istersen ama tabii her bünye farklı

Merhaba kızlar. Ben 200 mg progestan kullanıyorum. Kullandıktan sonra 2 saat sonra başım dönüyor ayağım bi yere kafam bi yere gidiyor daha sonra tansiyon ölçüyor tansiyon 9/4 çıkıyor sizce progestan mı yoksa tansiyon düşüklüğünden mi bilemedim. Yardım edin lütfen
Uyku hali baş dönmesi sersemlik yapıyor tansiyonunuz neden düşsün bilemedim. Niçin kullanıyorsunuz bu haftada doktorunuz neden verdi acaba🤔

Gebeliğimde bende kullandım öyle bişey olmadı Bi kere oldu ondada şekerim yükselmiş yer resmen ayağımın altından kayar gibiydi şekerinede Bi haktır istersen ama tabii her bünye farklı
Bıraktım progestanı sonra geçti. Aynen şeker olabilirdi ama bıraktım bitti şükür

Uyku hali baş dönmesi sersemlik yapıyor tansiyonunuz neden düşsün bilemedim. Niçin kullanıyorsunuz bu haftada doktorunuz neden verdi acaba🤔
Bende hep vardı galiba tansiyon düşüklüğü. Progestanı bıraktım bitti çok şükür. Progestanı kanamam olduğu için verdi. 9 haftalıkken kanamam oldu oda halı kaldırdım o yüzden oldu galibaa.

Back
X