Progestan

gazelsii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
37
17
3
27
Merhaba kızlar tüp bebekle bugün beşinci haftama girdim daha bugün transferimin 16. Günü Protestan fitil kullanıyorum dün mecburi olarak sarsıntılı yoldan geldim baya çakıl taşlı yollardı çukur vs geldikten sonra kasıklarım ağrıdı akşam hep bu sabah da fitil sarımtırak renkteydi iç çamaşırımda ama silince beyaz geldi herhangi mi renk yoktu endişelendim niye fitilin rengi değişmiş olabilir o sarsıntılı yoldan bü şey olmadı inşallah diyorum yavaş gitsek de titreşimliydi

Sarsıntıdan hiçbir şey olmaz, böyle şeyleri dert etmenize gerek yok. Transferini olup aynı gün saatlerce uçak yolculuğu yapanlar var, zaten 1 gün sonra normal hayatınıza devam edin diyor doktorlar. Fitille beraber sarı akıntı normal, akıntının rengi devamlı değişir ben günde 6 progestan fitil kullanıyorum bende de oluyor. Kasık ağrısı da normal.

Sarsıntıdan hiçbir şey olmaz, böyle şeyleri dert etmenize gerek yok. Transferini olup aynı gün saatlerce uçak yolculuğu yapanlar var, zaten 1 gün sonra normal hayatınıza devam edin diyor doktorlar. Fitille beraber sarı akıntı normal, akıntının rengi devamlı değişir ben günde 6 progestan fitil kullanıyorum bende de oluyor. Kasık ağrısı da normal.
Teşekkür ederim ❤️

Bir şey olmaz da benim daha büyük sıkıntı var bana çare 6 hafta lık hamileyim saçımda bit buldum acaba bit ilacı bir şey yapar mı eşimin küçük yeğenleri var kızlar okuldan bana bit getirdi 🤐

Back
X