- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kelebek Hnm
-
Progestani bende kullanıyorum ama hala devam ediyorum rahim kalınlaştırmak için o zaten baya oldu kullanlai 2 hafta falan oldu önümüzdeki hafta da devam edicem Çarşamba perşembe gididcem doktora o bebek tutunsun rahat rahat diyeMerhaba arkadaşlar.Aranızda progestan kullan var mı?Varsa progestan 10 gün kullanıp bittikten sonra kaç gün sonra gebelik testi hamilelik belli olur?Böyle kullanıp ne zman gebelik testi yaptıgınızıbyazar mısınıź?
Evet doktorum bana da öyle dedi rahimi gebeliğe hazırlamak içinmiş.Eğer gebelik olmazsa en 3 en fazla 10 gün içinde adet olursun demisti.Benim bu 4. Ayım yani 4 aydir yumurta çatladjktan sonra 10 gün kullanıyorum.Diger aylarda ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oldum.Bu ay hsg çektirdim ilaç biteli bugün 8 gün oldu bakalım ne zaman adet olacağim.Carşamba günü kanda gebelik testi yaptım negatif çıktı.Doktoruma söyledim.O da 10 gün dolunca tekrar test hap dedi.Bende o yüzden soruyorum acaba ben erken mi yaptim testi.Böyle olan var mı diye merak ettim.Progestani bende kullanıyorum ama hala devam ediyorum rahim kalınlaştırmak için o zaten baya oldu kullanlai 2 hafta falan oldu önümüzdeki hafta da devam edicem Çarşamba perşembe gididcem doktora o bebek tutunsun rahat rahat diye
Erken yapmışsın canım bı 10 gün daha bekle benceEvet doktorum bana da öyle dedi rahimi gebeliğe hazırlamak içinmiş.Eğer gebelik olmazsa en 3 en fazla 10 gün içinde adet olursun demisti.Benim bu 4. Ayım yani 4 aydir yumurta çatladjktan sonra 10 gün kullanıyorum.Diger aylarda ilaç bittikten 3 4 gün sonra adet oldum.Bu ay hsg çektirdim ilaç biteli bugün 8 gün oldu bakalım ne zaman adet olacağim.Carşamba günü kanda gebelik testi yaptım negatif çıktı.Doktoruma söyledim.O da 10 gün dolunca tekrar test hap dedi.Bende o yüzden soruyorum acaba ben erken mi yaptim testi.Böyle olan var mı diye merak ettim.
Haftaya kadar adet olmazsam tekrar inşaAllah hamileyimdir.Pek de umutlu değilim ama Hz.Allah bilir.Erken yapmışsın canım bı 10 gün daha bekle bence
bozma moralini bende öyle düşünüyodum artık Rabbime bıraktım ol derse olur bende haftaya Perşembe gidecek inşallah beraber gebe kalırızHaftaya kadar adet olmazsam tekrar inşaAllah hamileyimdir.Pek de umutlu değilim ama Hz.Allah bilir.
İnşaAllah canımbozma moralini bende öyle düşünüyodum artık Rabbime bıraktım ol derse olur bende haftaya Perşembe gidecek inşallah beraber gebe kalırız
Aynen insan sabırsızlanıyor illa ki.Ama su bir gerçek stres olmamız lazım.Esim bu konuda bana kızıyor.Elahmdülillab ikimizde de herhengi bir prob lem çikmadı.Akışına birak diyor.Ama biz kadınlar hiçbirseyi akışına bırakamıyoruz.Herseyin bir vakti var.Ve biz bu vakti bilemediğimiz için sabırsızlaniyoruz.İnşaAllah güzel haberler alırız da artık stres yapmayız.Gun yaklaştıkça içim ürperiyo ya bildiğin gibi değil perşembeye kadar nasıl dayancam
Aynen bende de eşimde de bı sıkıntı Yok nasip diyorum artık ama kasıklarım çok ağrıyo bazen korkuyorum ya yoksa diyeAynen insan sabırsızlanıyor illa ki.Ama su bir gerçek stres olmamız lazım.Esim bu konuda bana kızıyor.Elahmdülillab ikimizde de herhengi bir prob lem çikmadı.Akışına birak diyor.Ama biz kadınlar hiçbirseyi akışına bırakamıyoruz.Herseyin bir vakti var.Ve biz bu vakti bilemediğimiz için sabırsızlaniyoruz.İnşaAllah güzel haberler alırız da artık stres yapmayız.
Perşembe hastanwye gitcemAynen bende de eşimde de bı sıkıntı Yok nasip diyorum artık ama kasıklarım çok ağrıyo bazen korkuyorum ya yoksa diye
Ben hiç bilmiyorum yaKızlar selam . Progestan la crinone jel aynı mi bilginiz var mı
Kaç yıllık evlisinizAynen bende de eşimde de bı sıkıntı Yok nasip diyorum artık ama kasıklarım çok ağrıyo bazen korkuyorum ya yoksa diye
Değil bence progestan rahim kalınlaştırma da kulaniliyiBen hiç bilmiyorum ya
Önümüzdeki ay 1.yilimizKaç yıllık evlisiniz
Hiç stres yapma derim daha yeni evliymişsiniz.Ben derim ama kendim düşünmeden edemiuorum bilinçaltimda adet olacak miyım sorusu varÖnümüzdeki ay 1.yilimiz
Aayyni benHiç stres yapma derim daha yeni evliymişsiniz.Ben derim ama kendim düşünmeden edemiuorum bilinçaltimda adet olacak miyım sorusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?