Progestandan kaç gün sonra gebelik testi yapılmalı

Sende adet sancıların oluyor mu?canı
Canım sen adeg oldun mu nasıl durumlar
Adet olmadım ama sağ kasıgim patlıcak gibi arada sola da giriyo bugün test yaptım negatif ama çok korkuyorum 2 gün kaldı perşembeye ağlıcam bı an önce inşallah olsa yavrum bugün kaynanamla konuştum ben ilk test yapmıştım pozitifti ama kanda negatif çıktı bu sefer de ne gatif kanda pozitif çıkar galiba. Kaynanam da dedi ilk o pozitif çıktığında kaynanam yoktur demiş içine doğmuş bu sefer de içime doguyo galiba hamilesin dedi içime diguyo bı çocuk sevesin var dedi inşallah vardır

Amin inşaAllah vardır ya Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.Sen progestanı kac gun kullanmış olacaksın?

Kuzum hala
Amin inşaAllah vardır ya Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.Sen progestanı kac gun kullanmış olacaksın?
kullanıyorum devam et dedi doktorum 30 taneydi her gece yatmadan bı tane içiyorum bı 12 13 tane kalmıştı galibba yatarken bı daha içi Cem ve folik asit

Kuzum hala

kullanıyorum devam et dedi doktorum 30 taneydi her gece yatmadan bı tane içiyorum bı 12 13 tane kalmıştı galibba yatarken bı daha içi Cem ve folik asit
Hmm sana çok kullan demis doktor bana yumurta çatladiktan sonra başlatıp 10 gün kullan diyor o da aşağı yukarı adetin 16.17.günlerime denk geliyor.Ben her ay 10 gün gece yatmadan önce 1 tane içiyordum.

Ben adet oldum canım inşaAllah sen hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…