- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kelebek Hnm
-
Aayyni ben
Sende adet sancıların oluyor mu?canıbozma moralini bende öyle düşünüyodum artık Rabbime bıraktım ol derse olur bende haftaya Perşembe gidecek inşallah beraber gebe kalırız
Canım sen adeg oldun mu nasıl durumlarGun yaklaştıkça içim ürperiyo ya bildiğin gibi değil perşembeye kadar nasıl dayancam
Adet olmadım ama sağ kasıgim patlıcak gibi arada sola da giriyo bugün test yaptım negatif ama çok korkuyorum 2 gün kaldı perşembeye ağlıcam bı an önce inşallah olsa yavrum bugün kaynanamla konuştum ben ilk test yapmıştım pozitifti ama kanda negatif çıktı bu sefer de ne gatif kanda pozitif çıkar galiba. Kaynanam da dedi ilk o pozitif çıktığında kaynanam yoktur demiş içine doğmuş bu sefer de içime doguyo galiba hamilesin dedi içime diguyo bı çocuk sevesin var dedi inşallah vardırSende adet sancıların oluyor mu?canı
Canım sen adeg oldun mu nasıl durumlar
Amin inşaAllah vardır ya Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.Adet olmadım ama sağ kasıgim patlıcak gibi arada sola da giriyo bugün test yaptım negatif ama çok korkuyorum 2 gün kaldı perşembeye ağlıcam bı an önce inşallah olsa yavrum bugün kaynanamla konuştum ben ilk test yapmıştım pozitifti ama kanda negatif çıktı bu sefer de ne gatif kanda pozitif çıkar galiba. Kaynanam da dedi ilk o pozitif çıktığında kaynanam yoktur demiş içine doğmuş bu sefer de içime doguyo galiba hamilesin dedi içime diguyo bı çocuk sevesin var dedi inşallah vardır
kullanıyorum devam et dedi doktorum 30 taneydi her gece yatmadan bı tane içiyorum bı 12 13 tane kalmıştı galibba yatarken bı daha içi Cem ve folik asitAmin inşaAllah vardır ya Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin.Sen progestanı kac gun kullanmış olacaksın?
Hmm sana çok kullan demis doktor bana yumurta çatladiktan sonra başlatıp 10 gün kullan diyor o da aşağı yukarı adetin 16.17.günlerime denk geliyor.Ben her ay 10 gün gece yatmadan önce 1 tane içiyordum.Kuzum hala
kullanıyorum devam et dedi doktorum 30 taneydi her gece yatmadan bı tane içiyorum bı 12 13 tane kalmıştı galibba yatarken bı daha içi Cem ve folik asit
Hmm sana çok kullan demis doktor bana yumurta çatladiktan sonra başlatıp 10 gün kullan diyor o da aşağı yukarı adetin 16.17.günlerime denk geliyor.Ben her ay 10 gün gece yatmadan önce 1 tane içiyordum.
[/QU. İnsalalh herşey gönlümuzce olur
Ben adet oldum canımAdet olmadım ama sağ kasıgim patlıcak gibi arada sola da giriyo bugün test yaptım negatif ama çok korkuyorum 2 gün kaldı perşembeye ağlıcam bı an önce inşallah olsa yavrum bugün kaynanamla konuştum ben ilk test yapmıştım pozitifti ama kanda negatif çıktı bu sefer de ne gatif kanda pozitif çıkar galiba. Kaynanam da dedi ilk o pozitif çıktığında kaynanam yoktur demiş içine doğmuş bu sefer de içime doguyo galiba hamilesin dedi içime diguyo bı çocuk sevesin var dedi inşallah vardır
Kıyamam ya inşallah sen de önümüzdeki ay gebe kalırsın ben yarın gidicem hastaneyeBen adet oldum canıminşaAllah sen hamilesindir
Amin canım inşaAllah.Umarım yarın iyi haberler alirdi nKıyamam ya inşallah sen de önümüzdeki ay gebe kalırsın ben yarın gidicem hastaneye
Amin canım inşaAllah.Umarım yarın iyi haberler alirdi n
Bende adetimle brilikte afedersin et parçası gelmiş onu gördüm.Doktoruma soyledim kkmyasal gebelik olabilir dedi yarın hcg ya baktir dedi nasıl anlaşilacak bilmiyorum.İnşallahkuzum kasıgim yine ağrıyo
Kuzum et ginbiyse zardır o adet olurken zar eriyo ya bende de oluyo oBende adetimle brilikte afedersin et parçası gelmiş onu gördüm.Doktoruma soyledim kkmyasal gebelik olabilir dedi yarın hcg ya baktir dedi nasıl anlaşilacak bilmiyorum.
Anlaşılir kuzum hch değerin düşükse kimyasal olurmuşKuzum et ginbiyse zardır o adet olurken zar eriyo ya bende de oluyo o
Zara da benziyor etsi bir yapısı var nkrmalde her adetin 3 4 .gunleri kan pıhtısı gelirdi zaten ama bu onlardan çok faklı sanki kese olusmusta devamı olamamış gibi geliyor bana ama bilmiyorumKuzum et ginbiyse zardır o adet olurken zar eriyo ya bende de oluyo o
Hcg yi daha hic yüksek gormedim ki o yuzden nasıl anlasılacak bilmiyorum1☹Anlaşılir kuzum hch değerin düşükse kimyasal olurmuş
Normal bı bebekte olması gereken değerin altında mesela 1000 diyelim örnek bunda 30 40 dalan olur ben yaşamadım olursa ilk gebeligim olacak ama duyduğum kadarı böyleHcg yi daha hic yüksek gormedim ki o yuzden nasıl anlasılacak bilmiyorum1☹
Hayirlisi kuzum ya bakalkm ne cikacakNormal bı bebekte olması gereken değerin altında mesela 1000 diyelim örnek bunda 30 40 dalan olur ben yaşamadım olursa ilk gebeligim olacak ama duyduğum kadarı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?