progesteron 10.89 :((

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
316
42
Trabzon
arkadaşlar adetimin 21.günü progesteronuma baktırdım 10.89 çıktı ilaç falan kullanmıyorum.ben 10dan yukarısı çok iyi diye biliyordum .doktor yumurtlamamışsın 20 den yukarı olması lazım dedi şaşırdım.37 günde bir regl oluyorum önceden dahada düzenliydi.sizin sonuçlar nasıl çıkmıştı.

güzelim adet düzensizliğn varsa zaten yumurtlama problemin var demektir bu düzensizliğin sebebi de çok önemli mesela bende pko varve maalesef tıpta belirgin bir tedavisi çocuk istemeyenlere d. kontrol hapı verip adeti düzene sokuyorlar çocuk isteyene ise doğal yolu biraz denettirip tedaviye başlıyorlar sen önce sorununu tam tespit ettir canım ve kilo problemin varsa onu çözmen yumurtlama açısından çok önamli progestronu falan kafaya takma halledilir o.:roflol::roflol: ilaç falan verince zaten yumurtlama oluyor bebek istiyorsan vakit kaybetme derim

bende pko yok.son 3 aydır adetlerim düzensiz sadece.benim anlamadığım progesteronun 21.gün olandeğeri 10 ve yukarısı olursa iyi yumurtlama olmuş demektir diye araştırmıstım.ama benim doktorum 20 ve yukarısı olması lazım dedi yumurtlamamışsın dedi.oysaki burada değeri 4.50 çıkana bile doktor yumurtlamışsın demiş onu anlayamadım

Merhaba Seyra Tesadüf Ama Benimde Progesteronum 10,89 çikti Doktor Nolmal Dedi.yumurtlaman Olmuş Dedi.tabi Bunun Yaninda Başka Testlerde Vardi.değerlerin Normal Ve Yumurtlama Olmuş Demişti Bana.daha Geçen Hafta Bakildi.ben 28 Dünde Bir Adet Görüyorum.24 Gün Istemişti Bu Testi Benden.

Bana endokrin doktorum şöyle demişti, progestan 10 civarıysa yumurtlama var fakat bebek tutunamaz regl olursun demişti.20 ve yukarı ise yumurtlama var ve bebeğin tutunabilmesi için ortam hazır demektir demişti.10 ve altı çıkarsa progestan veririz bebek tutunur demişti.

Merhaba Seyra Tesadüf Ama Benimde Progesteronum 10,89 çikti Doktor Nolmal Dedi.yumurtlaman Olmuş Dedi.tabi Bunun Yaninda Başka Testlerde Vardi.değerlerin Normal Ve Yumurtlama Olmuş Demişti Bana.daha Geçen Hafta Bakildi.ben 28 Dünde Bir Adet Görüyorum.24 Gün Istemişti Bu Testi Benden.

GÖKDENİZ BENDE TESTİ YAPTIRMADAN ÖNCE İYİ BİR ARAŞTIRDIM 10 VE YUKARISI YUMURTA İYİ DEMEKMİŞ.6,5 VE YUKARISIDA NORMAL.BANA NİYE DOKTOR ÖYLE DEDİ ANLAMADIM 20DEN YUKARI OLMASI LAZIM DEDİ.BENDE DAHA ONA GİTMEYECEĞİM.DEĞERLERİMİZDE AYNIYMIŞ :))

kızlar 10 üstü yumurtlama olduğunu gösterir. Progesteron değerine bakılarak hamilelik var ya da yok denemez. Değerin yüksek olması kaliteli yumurta olduğunu ve yumurtlamanın gerçekleştiğine işarettir.

slm arkadaşlar bende progesteron yaptırdım sonuç 42,7 çıktı bu sonuç bana ne getirir bilemiyorum beklemedeyim hamiş olmayı çok istiyorum ...bana yardım edın beklemek cok kotu doktorum bana ii dedi ama kafam çok karışık
:18:

Back
X