Progesteron 20.74

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
396
62
13
25
Adetimin 21. Günü bugün kan verdim progesteron 20.74 çıktı ne demek gebelik olabilir mi bu değerle öğrenen varmı

nasıl kan veriyoruz bu değeri öğrenmek için. Ne diyorsunuz yani bu farklı bi değer ya betadan onun için soruyorum

gebelik için rahim uygun demek. eğer sağlıklı döllenme de olursa gebelik oluşur insallah

nasıl kan veriyoruz bu değeri öğrenmek için. Ne diyorsunuz yani bu farklı bi değer ya betadan onun için soruyorum
doktorunuz gerekli görürse istiyor. progesteron hormonuna bakılıyor. o da rahim kalınlığını ve sağlıklı yumurta çatlamış mı bunu gösteriyor. gebelik için 10 ve üzeri olması isteniyor

Evet ben de aşırı umutlanmıştım doktorumun da yönlendirmesiyle ama olmadı Arkadaşımın 14 tü o ay gebe kaldı sanırım nokta atışı bişiy demek için tek basına yeterli değil.
Orası öyle Tabbim istese 10 değeriyle de olur 50 değeriyle olmaz bilemeyiz hayırlısı olsun ama bu ay çok umutluydum

Evet ben de aşırı umutlanmıştım doktorumun da yönlendirmesiyle ama olmadı Arkadaşımın 14 tü o ay gebe kaldı sanırım nokta atışı bişiy demek için tek basına yeterli değil.
Bugün muayene oldum rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve ğrogesteron çok güzel yumurrtlama ve çatlama olmuş dedi acaba kalınlaşması gebelik mi

kalınlaştığı için zaten değer yüksek çıkıyor
umarım olmuştur kalınlaşması kesin gebeliğe işaret değil ama ihtimal yüksek her ay kalınlaşıp dökülüyor duvar ve biz regl oluyoruz.
erken gebelik testlerinde cıkabilir silik de olsa ilk idrarla
Bugün muayene oldum rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve ğrogesteron çok güzel yumurrtlama ve çatlama olmuş dedi acaba kalınlaşması gebelik mi

İnşAllah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…