Progesteron 29.3 çıkması gebeliğe yorulabilir mi ?

Merveeee57

Beni bulacaksın bebeğim biliyorum 🧚🏻‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
2.688
2.586
63
28
Arkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti ve progesteron testi yaptırdım ve 29.3 çıktı. Daha önce gebelik olmayan bi ayda 10.4 çıkmıştı. Acaba gebelik olabilir mi bi bağlantısı var mı yani ?

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?

Hcgsiz progesteron neden baktırdınız anlayamadım. Ama gayet yüksek bir değer ya regl öncesindesiniz ya da gebelik olabilir hcg baktırın

Hcgsiz progesteron neden baktırdınız anlayamadım. Ama gayet yüksek bir değer ya regl öncesindesiniz ya da gebelik olabilir hcg baktırın
Yumurtlama olup olmadığına bakmak için doktor istedi, 20. Gün olduğundan hcg artmamıştır diye düşündüm açıkçası

Sağlikli yumurtlama olmamis
Normalde yumurtlama olmuyor bende ilaçla yumurta büyüdü en son doktor 17 mm olmus dedi ilişki olsun dedi okdr çatlatma iğnesi filan da vermedi 20.gunde kaç verdim progesteron için demekki baya düşük yumurtlama olmuş ama kaliteli olmamış anlamına geliyor öyle mi

Aslinda ymurtaniz kaliteli degilmis 3 ve uzeri kaliteli saglikli yumurtladiginizi gosterir bende 3 defa catlatma ignesi denedim her seferinde 0.1 1.2 cikmisti progestan oyle iken 18 19 mm iken catlatma ignesi vurdurmustu yani saglikli bir yumurtlama degildi bosuna vurunmustum.

Sağlıklı yumurta olup olmadığı progesterondan öğreniyoruz o zaman ama bana neden çatlatma iğnesi vermediğini hala bilmiyorum sordum o çatlar dedi bana ve bir sonraki adete kadar ilişki dedi başka da birşey demedi bende pko var ama bide sol tupumde kapalı çıktı hsg cekindim ama hala kasıklarımda ağrı var ve goguslerimin ucunda hafif sizi var ve çok dolgunlasti göğüslerim halsizlik var

Aynen oyle kendi kendine catlayacagini dusunmustur, bu belirtiler ilac kullanirken oluyor, bende de pcos var yumurtalarim tembel hormonlar dengesiz zaten yumurtanin 0.1 0.2 olmasida ne kadar tembel oldugunu gosteriyor mudahalesiz buyuyup catlamiyor klomen femare gonalf hepsini denedim sonuc alamadim en son c life macunu kullandim cok sukur kucagima alamasamda 2 defa hamile kaldim.

Sizin Doktorda kaliteli yumurtlama olmadigini biliyor ama nedense deniyor, bende sonra cok kizmistim neden vurdurdu diye ama basinda soylemisti sansiniz az istersen aşılama yapalim diye ben istemedim.

Peki şuan ne asamadasiniz adetlerimiz düzenli mi sizin
Dogumdan sonra ki ilk adeti 41. gunde 2. yi 38.gunde gordum daha sonra macuna devam ettim 31 32 31 olarak gordum gecen ay 36. gunde gordum bu ay ise garip bir sekilde gecikmeye basladim gecikmenin 9. gunundeyim sali test yaptim negatif.

Bı belirtiler yumurtlama olduğunu gösteriyor eğer bunu merak ediyorsanız.Progesteron yükselince bilhassa göğüslerde değişim oluyor. Progesteron da zaten yumurtlama olunca yükselir.

Progesteron değeri ‘Sağlıklı’ bir yumurta olduğunu değil yumurtlama olduğunu test eden bir değer. Yumurtanın sağlığı kalitesi hakkında sonuç verecek bir test henüz keşfedilmedi.
21. Gün 3-5 progesteron değeriyle doğum yapanlar var.
Yumurtanın sağlıklı olup olmadığı gebelik pozitif olunca aaa demekki sağlıklı bir yumurtaymış dersiniz tabi kimyasal olmazsa tarama teslerini geçip sağlıklı doğarsa

Merveeee57 gebe olma ihtimaliniz yüksek derim. Benim normalde 14-15 çıkar değerim bir ay 20 küsürlerdeydi ve gebelik pozitif oldu ama kimyasalla sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…