- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Merveeee57
-
Hcgsiz progesteron neden baktırdınız anlayamadım. Ama gayet yüksek bir değer ya regl öncesindesiniz ya da gebelik olabilir hcg baktırınArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamamın üstünden 6 gün geçti ve progesteron testi yaptırdım ve 29.3 çıktı. Daha önce gebelik olmayan bi ayda 10.4 çıkmıştı. Acaba gebelik olabilir mi bi bağlantısı var mı yani ?
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinGebelikle beraber progestan hormonuda artar ama kesin hamilesiniz diyemem beta'ya baktirin
Yumurtlama olup olmadığına bakmak için doktor istedi, 20. Gün olduğundan hcg artmamıştır diye düşündüm açıkçasıHcgsiz progesteron neden baktırdınız anlayamadım. Ama gayet yüksek bir değer ya regl öncesindesiniz ya da gebelik olabilir hcg baktırın
Bende 20.gunde baktırdım 2.03 çıktı kötü mü yani anlayamadım yumurtlama olmamış mı ??Yumurtlama olup olmadığına bakmak için doktor istedi, 20. Gün olduğundan hcg artmamıştır diye düşündüm açıkçası
Sağlikli yumurtlama olmamisBende 20.gunde baktırdım 2.03 çıktı kötü mü yani anlayamadım yumurtlama olmamış mı ??
Normalde yumurtlama olmuyor bende ilaçla yumurta büyüdü en son doktor 17 mm olmus dedi ilişki olsun dedi okdr çatlatma iğnesi filan da vermedi 20.gunde kaç verdim progesteron için demekki baya düşük yumurtlama olmuş ama kaliteli olmamış anlamına geliyor öyle miSağlikli yumurtlama olmamis
Aslinda ymurtaniz kaliteli degilmis 3 ve uzeri kaliteli saglikli yumurtladiginizi gosterir bende 3 defa catlatma ignesi denedim her seferinde 0.1 1.2 cikmisti progestan oyle iken 18 19 mm iken catlatma ignesi vurdurmustu yani saglikli bir yumurtlama degildi bosuna vurunmustum.Normalde yumurtlama olmuyor bende ilaçla yumurta büyüdü en son doktor 17 mm olmus dedi ilişki olsun dedi okdr çatlatma iğnesi filan da vermedi 20.gunde kaç verdim progesteron için demekki baya düşük yumurtlama olmuş ama kaliteli olmamış anlamına geliyor öyle mi
Aynen oyle kendi kendine catlayacagini dusunmustur, bu belirtiler ilac kullanirken oluyor, bende de pcos var yumurtalarim tembel hormonlar dengesiz zaten yumurtanin 0.1 0.2 olmasida ne kadar tembel oldugunu gosteriyor mudahalesiz buyuyup catlamiyor klomen femare gonalf hepsini denedim sonuc alamadim en son c life macunu kullandim cok sukur kucagima alamasamda 2 defa hamile kaldim.Sağlıklı yumurta olup olmadığı progesterondan öğreniyoruz o zaman ama bana neden çatlatma iğnesi vermediğini hala bilmiyorum sordum o çatlar dedi bana ve bir sonraki adete kadar ilişki dedi başka da birşey demedi bende pko var ama bide sol tupumde kapalı çıktı hsg cekindimama hala kasıklarımda ağrı var ve goguslerimin ucunda hafif sizi var ve çok dolgunlasti göğüslerim halsizlik var
Dogumdan sonra ki ilk adeti 41. gunde 2. yi 38.gunde gordum daha sonra macuna devam ettim 31 32 31 olarak gordum gecen ay 36. gunde gordum bu ay ise garip bir sekilde gecikmeye basladim gecikmenin 9. gunundeyim sali test yaptim negatif.Peki şuan ne asamadasiniz adetlerimiz düzenli mi sizin
Sağlıklı bir yumurtlama olmuş ama maalesef gebelik hakkında bir bilgi vermez.Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
Bı belirtiler yumurtlama olduğunu gösteriyor eğer bunu merak ediyorsanız.Progesteron yükselince bilhassa göğüslerde değişim oluyor. Progesteron da zaten yumurtlama olunca yükselir.Sağlıklı yumurta olup olmadığı progesterondan öğreniyoruz o zaman ama bana neden çatlatma iğnesi vermediğini hala bilmiyorum sordum o çatlar dedi bana ve bir sonraki adete kadar ilişki dedi başka da birşey demedi bende pko var ama bide sol tupumde kapalı çıktı hsg cekindimama hala kasıklarımda ağrı var ve goguslerimin ucunda hafif sizi var ve çok dolgunlasti göğüslerim halsizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?