Progesteron 29.3 çıkması gebeliğe yorulabilir mi ?

Peki benim değerimin yükselme şansı var mı??

Progesteron değeri 21. Gün en yüksek değerdir adet gününe kadar azalarak 0 lara kadar düşer.
Normalde 4-10 arası yumurtlama pozitif deniyor sizin değer sınırda gibam

Progesteron değeri 21. Gün en yüksek değerdir adet gününe kadar azalarak 0 lara kadar düşer.
Normalde 4-10 arası yumurtlama pozitif deniyor sizin değer sınırda gibi
Ama bana 20. Gün baktı belki 21.gun baksaydi belki yükselmiştir şuan 22.gundeyim acaba yukselmis midir

C life gerçekten işe yaradı mı ?

Çok çok teşekkür ederim inşallah benim de pozitiftir bu ay artık 2 yıl oldu hiç pozitif göremedim

Neyse artık adet olmayı beklicem ya çok kafama takınca psikolojim bozuluyor zaten nasibimde varsa olur ne diyim artik
Canım seni çok iyi anlıyorum hatta kafama takmamak için terapi almayı bile düşünüyorum, psikolojinin çok büyük payı var bu bebek işinde inşallah isteyen herkes en yakın zamanda pozitifleri görür

Teşekkür ederim
Bu arada arkadaşın yorumunu gördüm de açıklamak isterim.
“Sağlıklı” yumurtlamadan kastım sağlıklı bir döllenme değil,sağlıklı bir yumurtlama sadece. Yumurta çatlarsa progesteron yükselir. 29 gayet iyi bir değer. Yumurtlama sağlıkla gerçekleşmiş işte. Döllendiyse ne mutlu Yumurtlamaya göre yükseliyor bu progesteron.
3-5 çıkanları da gördük burada.
İnşaAllah gönlünüzce olsun sağlıkla hayırla pozitif görürsünüz

Çok çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkes pozitifleri görür

Canım seni çok iyi anlıyorum hatta kafama takmamak için terapi almayı bile düşünüyorum, psikolojinin çok büyük payı var bu bebek işinde inşallah isteyen herkes en yakın zamanda pozitifleri görür
İnsan bir seyi ne kadar çok isterse okdr olmazmış ya bizimkide öyle çok istiyoruz bu yüzden de stres yapıyoruz aslında akışına bırakmak lazım keşke bende eşim gibi olabilsem adam çok rahat ya olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok kafasında hiç kendini kasmıyor belkide sorun onda olmadığı içindir bilemiyorum bende ya gerçekten artık rüyalarıma giriyor bu hamilelik

Evet evet ben de bu anlamda çok rüya görmeye başladım benim eşim de üzülüyor ama benim kadr değil. Bence bunun bir nedeni de toplum baskısı, çevremdekiler ya çalıştığım için çocuk istemediğimi düşünüyolar ya da bende bir sorun olduğunu düşünüyolar asla erkekle ilgili bir ihtimal yok

Valla ben çalışmıyorum ki oturduğum yerde calisabilcegim hiç bir yer yok evdeyim eşim çalışıyor oda illaki ister çocuğu olsun ama ne bilim erkekler kadınlar gibi değil her zaman yıpranan kadın ölüyor her konuda

Benim de demek istedigim sağlikli bir yumurtlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…