Kendimi şartlamadım ben tarafından doğru olduğunu düşündüğüm kısmı açıklıyorum ben de bu işin uzmanı değilim tabi ama okuduğum kadarıyla rutin gidişatında bebek o hafta zaten görülmez diye bildiğim için söyledim sizin söylediğinize istinaden, şahsi algılamayın öyle bir amacım yokFikir sormuşsunuz fikir üretiyoruz ama siz kendinizi öyle bi şartlamışsınız ki fitilin sıkıntı olmadığına asla ikna olmayacaksınız o yüzden ilacı kullanmayın ve başka doktora gidin
orası öyle tabii ki. ama dediğim gibi ben ilacın bir yan etkisini vs görmedim. bebeğim de gayet sağlıklı doğduBencede yok ama inşallah kötü bir şey olmadığı sürece kullanmak taraftarı değilim sadece inşallah Allah göstermesin öyle bir durum olmasın tabi ama doğacak bebek her türlü doğar düşecek olan her türlü düşer istediğimizi kullanalım tutamayız istediğimizi yapalım ayıramayız
Anlıyorum teşekkür ederimorası öyle tabii ki. ama dediğim gibi ben ilacın bir yan etkisini vs görmedim. bebeğim de gayet sağlıklı doğdu
Estağfirullah şahsi algıladığım için değil sadece inanılmaz derece de bu konuda strese girmişsiniz belki farkında değilsiniz ve emin olun bu stresiniz ilaçtan daha da sorun bebek için. Ayrıca bu rutin bi kan tahlili aslında bana da bakılmıştı progesteron ilk muayenede ve ben de fitil kullanıyorum progesteron iyi olduğu ve bi sıkıntı olmadığı haldeKendimi şartlamadım ben tarafından doğru olduğunu düşündüğüm kısmı açıklıyorum ben de bu işin uzmanı değilim tabi ama okuduğum kadarıyla rutin gidişatında bebek o hafta zaten görülmez diye bildiğim için söyledim sizin söylediğinize istinaden, şahsi algılamayın öyle bir amacım yok
5+3 de Yolk saçı görmüş müydünüz sadece kese miydiilacı almanızın hiçbir sakıncası yok. ben 2.5 ay kadar kullandım. bi sorun yasamadım.
onun dısında her gebelikte ilk muayenede rutün progesteron bakılır. benim de 5+3te bakılmıştı ve 13 küsür çıkmıştı.
progestan (size verilen fitil) adı üstünde düsük önleyicidir. rutin verilen bir ilaç değil evet ama bebeğin tutunmasına katkı sağlar. rahimden dolayı oluşabilecek düsük riskini azaltır. yoksa zaten düsecek olan bebek progestanla da düsüyor.
doktorunuza güvenmiyorsanız baska doktora da sorun. benim de hafif regl sancım oluyordu. doktoruma söyledim ne olur ne olmaz biz progestan baslayalım dedi. 17.haftaya kadar da kullandım diye hatırlıyorum
sadece keseyi gördüm. o da 1.24 cmydi.5+3 de Yolk saçı görmüş müydünüz sadece kese miydi
Yaaaa çok soru sordum kusura bakmayın mide bulantısı yaşadınız mı acaba yaşadıysanız kaçıncı haflararda başladısadece keseyi gördüm. o da 1.24 cmydi.
ne demek.. hiç sorun değilYaaaa çok soru sordum kusura bakmayın mide bulantısı yaşadınız mı acaba yaşadıysanız kaçıncı haflararda başladı
Kalp atışını ne zaman duydunuz acaba rica etsem sorabilir miyimsadece keseyi gördüm. o da 1.24 cmydi.
6+6da doppler ile kan akımı görüldü. 7+6da kalp atısını duydukKalp atışını ne zaman duydunuz acaba rica etsem sorabilir miyim
O zaman sizin bebeğiniz erkek mine demek.. hiç sorun değil
bende mide bulantısı hiç olmadı. sadece bir kez 7.haftada bir kez de 17.haftada kustum. öyle birden bire kustum sadece mide bulantım hiç olmadı
sadece 25. hafta sonrasında bebek büyüdükçe mide yanmalarım oldu.
Peki ne zamana kadar kasık ağrılarınız devam etti 6. 7. Hafta içinde oluyor muydu6+6da doppler ile kan akımı görüldü. 7+6da kalp atısını duyduk
ilk 4.haftada falan oldu. sonra 8.haftada tekrar 3 gün kasık ağrım oldu. doktoruma söyleyince düsük önleyici basladı bana. tekrar olmadı ilaç kullandığım için dePeki ne zamana kadar kasık ağrılarınız devam etti 6. 7. Hafta içinde oluyor muydu
Düşük önleyici dediğiniz progestan mı acaba?ilk 4.haftada falan oldu. sonra 8.haftada tekrar 3 gün kasık ağrım oldu. doktoruma söyleyince düsük önleyici basladı bana. tekrar olmadı ilaç kullandığım için de
evet progestan kullandım 2.5 ayDüşük önleyici dediğiniz progestan mı acaba?
Merhabalar dün hafif toprak renginde lekelenmem geldi de sizde de olmuş muydu tuvaletten sonra geldisadece keseyi gördüm. o da 1.24 cmydi.
evet bende de 2 kez oldu 6 ve 10.haftalardaMerhabalar dün hafif toprak renginde lekelenmem geldi de sizde de olmuş muydu tuvaletten sonra geldi
Şimdi doktora gittim bebeği de gördüm kalp atışı da vardıevet bende de 2 kez oldu 6 ve 10.haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?