- 18 Mart 2023
- 40
- 4
- 16
- 32
- Konu Sahibi Neslihan atilgan
-
Merhabalar progesteron testi yaptırdım 0.20 çıktı O ay içinde prolaktin hormonun yüksek çıktı 54 ilaç kullandım rahim filmi çekildim şu an Adetim 9 gün geçti gebelik test yaptırdım sonuç 437 ama pregastaron testi düşük ne yapacağım
Doktor baktı gebelik istiyorum dum bu ay Yumurtalama olmaz dedi ama Gebelik testinde çıktıProgesterona nerde bıktırdınız doktor birsey demedi mi
Ewet 13 mm görünüyor kalınlık normal gebelik olurmuProgesteron iğne yazıyolar genelde böyle durumlarda ama. Rahim duvarına bakıldı mı.Gebelik testi ile aynı gün mü bakılmıştı progesteron
Hayir 25 mayısta bakildiProgesteron iğne yazıyolar genelde böyle durumlarda ama. Rahim duvarına bakıldı mı.Gebelik testi ile aynı gün mü bakılmıştı progesteron
Şimdiye kadar çoktan yükselmiştir boşuna canınızı sıkmayın. Hem rahimin kalınlaşması progesteronun arttığını gösterir.Hayir 25 mayısta bakildi
Vlla doktor demişti gebelikten önce bir daha bakalım progesteron çünkü ilaç filan kullandım prolaktin ilacı tekrar istemişti böyle inşallahŞimdiye kadar çoktan yükselmiştir boşuna canınızı sıkmayın. Hem rahimin kalınlaşması progesteronun arttığını gösterir.
Şu an gayet sağlıklı duruyor hayırlı olsunVlla doktor demişti gebelikten önce bir daha bakalım progesteron çünkü ilaç filan kullandım prolaktin ilacı tekrar istemişti böyle inşallah
Ayyy gerçekten progesteron 0.20 çıkınca hocada öyle diyince korktum igne verecezŞu an gayet sağlıklı duruyor hayırlı olsun
İnşallah vardır ve sağlıklıdır benim progesteron 8 olmasına rağmen bende kullanıyorum sürekliAyyy gerçekten progesteron 0.20 çıkınca hocada öyle diyince korktum igne verecez
Progesteron testini beta hcg ile ayni gun mu baktirdiniz?Merhabalar progesteron testi yaptırdım 0.20 çıktı O ay içinde prolaktin hormonun yüksek çıktı 54 ilaç kullandım rahim filmi çekildim şu an Adetim 9 gün geçti gebelik test yaptırdım sonuç 437 ama pregastaron testi düşük ne yapacağım
Benimde 8.03 alt sınırda olduğumu söyledi doktor. Gidişata göre ilaç verecekmiş. Bende ekstra kahvelik var akıntımda sizde var mı acabaİnşallah vardır ve sağlıklıdır benim progesteron 8 olmasına rağmen bende kullanıyorum sürekli
Benim akıntım oldu kahve ama düşük tehlikem var progestan alımını arttırdılarBenimde 8.03 alt sınırda olduğumu söyledi doktor. Gidişata göre ilaç verecekmiş. Bende ekstra kahvelik var akıntımda sizde var mı acaba
Benim düştü betam sanırım kimyasal gebelikBenim akıntım oldu kahve ama düşük tehlikem var progestan alımını arttırdılar
2 kat artmadı mıBenim düştü betam sanırım kimyasal gebelik
Sağlıkla ilesin gebeliğiniz inşallah
Gecti mi acaba akintiniz ? Ben de ayni durumdayim. Progesteron fitil verdi doktor. Igne vuruldum bugunBenimde 8.03 alt sınırda olduğumu söyledi doktor. Gidişata göre ilaç verecekmiş. Bende ekstra kahvelik var akıntımda sizde var mı acaba
Yok malesef kimyasal gebelikmişGecti mi acaba akintiniz ? Ben de ayni durumdayim. Progesteron fitil verdi doktor. Igne vuruldum bugun
Merhaba benim 27 Mayıs'ta bir ker epeceteye kahverengi lekeleme olmustu progesteron fitil verdi 10 gün içinde kanama alanı felan kalmadı Ogün den beri kullanıyorum tabi fitili son 5 günüm kaldı eğer doktor bir daha vermezse yani devam etmemi söylerse kesince tekrar kanama olurmu yada doktor kesse bile ben kullanmaya devam etsem birşey olur mu 2 hafta sonra biraz yoğun olucam ondan da çekindim aceba kullansam ben devam etsem birşey olur mu diyeŞimdiye kadar çoktan yükselmiştir boşuna canınızı sıkmayın. Hem rahimin kalınlaşması progesteronun arttığını gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?