Progesteron düşüklüğü gebelik

Neslihan atilgan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2023
40
4
16
32
Merhabalar progesteron testi yaptırdım 0.20 çıktı O ay içinde prolaktin hormonun yüksek çıktı 54 ilaç kullandım rahim filmi çekildim şu an Adetim 9 gün geçti gebelik test yaptırdım sonuç 437 ama pregastaron testi düşük ne yapacağım

Progesteron iğne yazıyolar genelde böyle durumlarda ama. Rahim duvarına bakıldı mı.Gebelik testi ile aynı gün mü bakılmıştı progesteron

Böyle bir başlık açılınca ben de sormak istedim kızlar bugün gebelik testi yaptım innovita marka test pcosluyum ben en son 32 gün önce regl oldum bundan 3 gün oncede progesteron hormonuma baktirmistim 0.60 çıkmıştı sizce gebe olabilir miyim ne kadar geciktim bilmiyorum 🙈 lütfen yardımcı olun birde sağ kasığımda uzanıp aniden kalkınca batma oluyor birde beyaz akıntım var

Eklentiler

• IMG_20250621_184427.webp
    IMG_20250621_184427.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar progesteron testi yaptırdım 0.20 çıktı O ay içinde prolaktin hormonun yüksek çıktı 54 ilaç kullandım rahim filmi çekildim şu an Adetim 9 gün geçti gebelik test yaptırdım sonuç 437 ama pregastaron testi düşük ne yapacağım
Progesteron testini beta hcg ile ayni gun mu baktirdiniz?
Onceden baktirdiysaniz daha yumurtlama olmadan baktirmis olabilirsiniz

Şimdiye kadar çoktan yükselmiştir boşuna canınızı sıkmayın. Hem rahimin kalınlaşması progesteronun arttığını gösterir.
Merhaba benim 27 Mayıs'ta bir ker epeceteye kahverengi lekeleme olmustu progesteron fitil verdi 10 gün içinde kanama alanı felan kalmadı Ogün den beri kullanıyorum tabi fitili son 5 günüm kaldı eğer doktor bir daha vermezse yani devam etmemi söylerse kesince tekrar kanama olurmu yada doktor kesse bile ben kullanmaya devam etsem birşey olur mu 2 hafta sonra biraz yoğun olucam ondan da çekindim aceba kullansam ben devam etsem birşey olur mu diye

Back
X