- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
-
Yarın kontrole gidicem doktor hiç ümit vermedi ama benim umudum var kanamanız varmıydı siizin benim kahverengi şeklindeBenim de düşüktü tam hatırlayamıyorum ama ya 4 ya 7 civardındaydı. Doktor fitil olarak progestan verdi. Kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi. Allaha şükür şu an 11 haftalık
Umarim allah bagislar bebeginizi. Baskaca fikrim yok dualarim sizinle.Yarın kontrole gidicem doktor hiç ümit vermedi ama benim umudum var kanamanız varmıydı siizin benim kahverengi şeklinde
Hayır benim olmadı ama birçok kişinin hamileliğin ilk dönemlerinde bu tip sıkıntısı oluyor. Hele ki ilk gebelikse. İçinizi ferah tutun, dua edin, ben de sizin için dua edeceğim.Yarın kontrole gidicem doktor hiç ümit vermedi ama benim umudum var kanamanız varmıydı siizin benim kahverengi şeklinde
Yine gittim oda aynı şeyi söyledi beklemekten başka çarem yok bir hafta boyunca hiçbir doktora gitmicem bir sıkıntı olmadığı sürece rabbim hayırlısını versinHayır benim olmadı ama birçok kişinin hamileliğin ilk dönemlerinde bu tip sıkıntısı oluyor. Hele ki ilk gebelikse. İçinizi ferah tutun, dua edin, ben de sizin için dua edeceğim. ❤❤❤ Şunu da unutmayın eğer o bebeğin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doktor ne derse desin, neyiniz eksik çıkarsa çıksın yaşayacak ama eğer ekmeği yoksa her şey tam olsa da durmayacak. Böyle düşünmek zor biliyorum ama sabırlı olundoktor olumsuz konuşursa birkaç doktora daha gidin muhakkak
Verdi kullanıyorum ama lekeler geçmiyor koyu renkte geliyorDoktorunuz progestan vermedi mi? Önlem olarak
Beta hcg testlerinz iki kat artış oluyorsa hiç korkmayın kanaması lekelenmesi olupta bebeğini kucağına alanlar var Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallahVerdi kullanıyorum ama lekeler geçmiyor koyu renkte geliyor
İnşallah doktor düşük yapacaksın progesteron değerin 1.9 çok düşük dedikten sonra daha kimse kan değerine bakmadı düşmesini bekliyolar resmenBeta hcg testlerinz iki kat artış oluyorsa hiç korkmayın kanaması lekelenmesi olupta bebeğini kucağına alanlar var Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah
Gerçi siz keseyi görmüşsünüz inşallah bebeği de görüp snra kalp atışını duyarsınız
Allahtan başka kimse bilemez sen umudunu kaybetme yine de ne zaman bakılacak bebek oluşup oluşmadığına , sen dkkt et dinlen uzan ayakta durmaİnşallah doktor düşük yapacaksın progesteron değerin 1.9 çok düşük dedikten sonra daha kimse kan değerine bakmadı düşmesini bekliyolar resmen
Dinleniyorum bolca değer düşük ama 1500e kadar çıkıp kese oluşması bir mucize yani bekliyorum sadeceAllahtan başka kimse bilemez sen umudunu kaybetme yine de ne zaman bakılacak bebek oluşup oluşmadığına , sen dkkt et dinlen uzan ayakta durma
Kese oluşmuş snçta inş bebekte oluşursa iyiye işarettr bir hfta sonra çağırdımı doktorun tekrr bakmk içinDinleniyorum bolca değer düşük ama 1500e kadar çıkıp kese oluşması bir mucize yani bekliyorum sadece
Kese oluşmuş snçta inş bebekte oluşursa iyiye işarettr bir hfta sonra çağırdımı doktorun tekrr bakmk için
[/QUOEvet bir umut diyolar haftaya tekrar bakacaklar bir sıkıntım olmadığı sürece bende gitmicem hastaneye beklicem hayırlısı belki kalp atışını duyarım
İnşallah ya inşallah yarın hastaneye gidicem bakalım ne olacakİnşallah Rabbim size bağışlar yavrunuzu kalp atışlarını duyarsınız
İnşallah güzel haberlerle gelirsinİnşallah ya inşallah yarın hastaneye gidicem bakalım ne olacak
İnşallah ama nasılsa pek umudum yokİnşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?