Progesteron düşüklüğü olanlar!!

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhabalar pazar günü kan verdim beta 1512 çıktı Pazartesi kese göründü ancak progesteron 1.9 çıktı doktor 6 ve üstü olması lazımdı büyük ihtimal düşük yapıcaksın dedi yarın hastaneye gidicem bekliyorum şuan bir ümit ne yapmalıyım sizce artar mı bu değer ?

Benim de düşüktü tam hatırlayamıyorum ama ya 4 ya 7 civardındaydı. Doktor fitil olarak progestan verdi. Kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi. Allaha şükür şu an 11 haftalık

Benim de düşüktü tam hatırlayamıyorum ama ya 4 ya 7 civardındaydı. Doktor fitil olarak progestan verdi. Kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişkiye girmeyin dedi. Allaha şükür şu an 11 haftalık
Yarın kontrole gidicem doktor hiç ümit vermedi ama benim umudum var kanamanız varmıydı siizin benim kahverengi şeklinde

Yarın kontrole gidicem doktor hiç ümit vermedi ama benim umudum var kanamanız varmıydı siizin benim kahverengi şeklinde
Hayır benim olmadı ama birçok kişinin hamileliğin ilk dönemlerinde bu tip sıkıntısı oluyor. Hele ki ilk gebelikse. İçinizi ferah tutun, dua edin, ben de sizin için dua edeceğim. Şunu da unutmayın eğer o bebeğin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doktor ne derse desin, neyiniz eksik çıkarsa çıksın yaşayacak ama eğer ekmeği yoksa her şey tam olsa da durmayacak. Böyle düşünmek zor biliyorum ama sabırlı olun doktor olumsuz konuşursa birkaç doktora daha gidin muhakkak

Yine gittim oda aynı şeyi söyledi beklemekten başka çarem yok bir hafta boyunca hiçbir doktora gitmicem bir sıkıntı olmadığı sürece rabbim hayırlısını versin

Verdi kullanıyorum ama lekeler geçmiyor koyu renkte geliyor
Beta hcg testlerinz iki kat artış oluyorsa hiç korkmayın kanaması lekelenmesi olupta bebeğini kucağına alanlar var Rabbim yavrunuzu size bağışlasın inşallah

Gerçi siz keseyi görmüşsünüz inşallah bebeği de görüp snra kalp atışını duyarsınız

İnşallah doktor düşük yapacaksın progesteron değerin 1.9 çok düşük dedikten sonra daha kimse kan değerine bakmadı düşmesini bekliyolar resmen

İnşallah doktor düşük yapacaksın progesteron değerin 1.9 çok düşük dedikten sonra daha kimse kan değerine bakmadı düşmesini bekliyolar resmen
Allahtan başka kimse bilemez sen umudunu kaybetme yine de ne zaman bakılacak bebek oluşup oluşmadığına , sen dkkt et dinlen uzan ayakta durma

Kızlar 21. günümde progesteron testi yaptırdım 22,4 çıktı hamilelikle bi alakası varmı bu degerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…