Progesteron düşüklüğü ve incir kürü

Mooddert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
7
5
1
32
Öncelikle merhaba yeni üye oldum tecrübelerinize talibim 1 yıllık evliyim 2 kez kimyasal gebelik yaşadım doktorum progesteron düşük dedi tutunma sorunu yaşadığımı söyledi sadece folik asit önerdi progesteronu yükseltmek için ne yapmalıyım sayfada gezinirken incir kürü uygulayanları okudum aynı durumu yaşayıp bu kürü deneyen var mı faydası oldu mu

Progestronunuz ne kadardı

Anladım hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah
Teşekkür ederim başından geçenlerin tavsiyelerine ihtiyacım var gebelik oluşuyor ancak progesteron düşük olduğu için kimyasala dönüşüyor değerlerim yükselmiyor hayırlısı deyip bekliyorum araştırıyorum

Avokado​

Avokadodaki lif kandaki şeker oranını azaltırken, meyvenin tekli doymamış yağları kan kolesterolünüzü düşürür ve insülin seviyelerini kontrol eder. Ayrıca östrojen seviyelerinizi dengelemenize ve kadınlardaki progesteron üretimini desteklemenizde yardımcı olur.​

Avokado, nar, cennet hurması bunlar gebeliğe yardımcı olan besinlermiş. İnşaAllah size de şifa olur.

Teşekkür ederim beslenme şeklimi bu duruma göre düzenlemem gerekiyor sanırım

Teşekkür ederim beslenme şeklimi bu duruma göre düzenlemem gerekiyor sanırım
Rica ederim. Ben de yumurta takibine başladım bu ay. Bol bol bunları yiyorum. Rahim duvarım inceymiş nar kalınlaştırıyor diye öğrendim.

İnşallah şifa olur hepimize mevsimi de gelmişken iyi haberlerinizi de duymak nasip olsun inşallah
Âmin kuzum İnşaAllah. Senin de güzel haberlerini alalım inşaAllah. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…