Progesteron hormonu düşüklüğü yaşayanlar

Berrom2006

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
7
0
6
38
Progesteron hormonum düşük olduğu için 2 düşük yaptım.. son düşen bebekte hcg 17 bindeyken progesteron 9.9 da kalmış ve sonra 0.6 ya kadar düşmüş :( yine hamileyim ve sabah 100 gice 200 lük progesteron içiyorum geçen hafta 60 olan değer yine 54 e düşmüş dr çok düşük değil dedi ama içim içimi yiyo resmen.. bu sorunu yaşayan varmı nasıl bi tedavi uygulandı ve ankarada bunun için bi dr varmı yardım lütfen.

Progesteron hormonum düşük olduğu için 2 düşük yaptım.. son düşen bebekte hcg 17 bindeyken progesteron 9.9 da kalmış ve sonra 0.6 ya kadar düşmüş :KK43: yine hamileyim ve sabah 100 gice 200 lük progesteron içiyorum geçen hafta 60 olan değer yine 54 e düşmüş dr çok düşük değil dedi ama içim içimi yiyo resmen.. bu sorunu yaşayan varmı nasıl bi tedavi uygulandı ve ankarada bunun için bi dr varmı yardım lütfen.

Canim aynı sıkıntı bende de var kese çok sağlıklı ama progesteron 5 ilaç başladı sabah akşam içiyorum ilaçla tutundu mu senin bebisin

Canim aynı sıkıntı bende de var kese çok sağlıklı ama progesteron 5 ilaç başladı sabah akşam içiyorum ilaçla tutundu mu senin bebisin
Çok olmuş konunun uzerinden ama ne oldu sonucunuz bebeginizi insallah saglikla kucaginiza almissinizdir. Şyan ayni sorunu ben yasiyorum

Back
X