Progesteron ÖLÇÜMÜ

• Konu Sahibi Konu Sahibi guis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
300
0
66
38
İzmir
Kızlar bugün doktorum progestronomu ölçtürdü ne için bu test anlamadım adetime 1 hafta var daha sonuç 0.44 çıktı bilgi verirmisiniz neden ölçtürdü acaba doktora sormayı unutmuşum:18::18:

Progestoron adet olmak için grekli bir hormon. Adet düzensizliğinizmi var ne için gittiniz doktora?

Det düzensizliğim vardı duphastronla düzenlendi çocuk istiyoruz 1 senedir korunmuyoruz

Muhetemelen progestorun dışında fhs falanda bakılacaktır. PKO olup olmadığınıza bakmak için istemiş olabilir doktor:26:

Peki oranın 0.44 varmıdır pko daha önce olduğunu söylediler hormonlarım düzensizdi şimdi düzeldi 0.44 olduğunumu gösterir

Valla onu bende bilemicem. Bende saatlerdir pko yu araştırıyorum cuma doktora gidicem şüpheleniyorum çünkü. Ama değerler konusunda bilgim yok maalesef:26:

Inşallah yoktur sende çünkü zor bir hastalıkmış bilgilerime görü ilerde şeker ve kalp hastalıklarının olabileceği bir hastalık tipiymiş ve doğurganlığımız düşükmüş tedavilerle çaremiz artık tedavisiz hamile kalanların oranı düşükmüş sen kaç senelik evlisin bebiş varmı

Aynen kötü olduğunu bende duydum ama benim annemde pko ve tedavisiz 2 çocuk doğurdu. Kafam çok karışık valla Ben evli değilim ama pko belirtileri boy gösterince çok korkmaya başladım ilerde çocuğum olmaz diye işte bakalım cuma öğrenicem artık

Kılo varmı sende bende yok geçen rahim filmi çektirdim yeni bir doktora gitmiştim sen zayıfsın ama gene tahlil yapalım adetliyken dedi o zaman belli olur tam dedi sana tafsiyem güzel bir doktora git ben bekarken gittimde adet düzensizliğinden bana normal değip doğum kontr verip yolladılar ultrasonda felan anlamdılar evlendim ay alttan muayene ile çıktı bende hala anlamış değilim bu normalde hastalık ergenlik döneminde başlarmış ama benim evlenince bildiler hala anlamış değilim

Evet 20 li yaşlarda tam olarak tehşis edilebiliyormuş. YOk bende zayıfım ama tüylenmelerim var. Birde adetim çok düzenlidir benim 7 aydır 2 ayda bir olmaya başladım korktum açıkçası. Ultrasona daha önce gidriğimde yumurtalıklarımın durmunun iyi olduğunu söylemişti doktor ama adetliyken bakmadı:26: Hormon testlerim yapıldımı hiç hatırlamıyorum onu da

Ihmal et evlenin çok zorluk çekersin ben şuan çok istemem ragmen hamile kalamıyorum şuan internetten baktığım kadarıyla yumurtlama olmamasıymış benim sorumum

progesteron yumurtlama varmı yokmu çatlamışmı onun tespiti için yapılan bi test.adetin 21.günü yapılır genelde.
ve 5 ile 10 arası yumurtlama iyi 10un üzerindeyse çok iyi demek.
yani canım senin yumurtlamada bi problem var.
bu hormon adet düzensizliği pko vs. için değil.direkt yumurtlama varmı yokmu ve kalitelimi onu anlamak için.

peki bu ay doktorum bana ne ilaçı vercek acaba klomen mi yoksa iğnemi acaba bilginiz varmı enazından tecrubeniz

bahar merhaba canım nasılsın topiklere bakarken tesadüf burda seni gördüm nasıl gidiyor tedavin ?

peki bu ay doktorum bana ne ilaçı vercek acaba klomen mi yoksa iğnemi acaba bilginiz varmı enazından tecrubeniz

merhaba bahar arkadaşımın dediği gibi progesteron yumurtlama olup olmadığını ve kalitesini gösteren bir test büyük ihtimalle klomen yada türevi bir ilaç verir doktor genelde onunla başlıyorlar çünkü

yumurtlamanız olmadığı için öncelikle klomen serophene yada gonaphene ilaçlarından birini verir üçüde yumurtlama ilacı.
ilk olarak 1 taneyle yada sabah akşam olmak üzere iki taneyle başlayacaktır.
eğer tedaviye cevap verirsen gerekli büyüklüğe geldiğinde çatlama iğnesi yaptıracaksın.
ama cevap vermezsen doktor bi kaç ay böyle devam edip sonra daha etkili olan iğnelere geçer.

bahar merhaba canım nasılsın topiklere bakarken tesadüf burda seni gördüm nasıl gidiyor tedavin ?

iyiyim tatlım doğum kontrol ilacı kullanıyorum ama bitti şimdi adet olmayı bekliyorum canım.
adet olunca gidicem bakıcak ve ona göre bişeyler yapıcam.
sen nasılsın canımm

canım bana daha önceki doktorum glokfen verdi ama çok migde bulantısı ve ağrı olduğu için bıraktım

canım bana daha önceki doktorum glokfen verdi ama çok migde bulantısı ve ağrı olduğu için bıraktım
bu sefer gene veririse klomen isteyeceğim bulantı yapıyormu klomen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…