Progesteron ÖLÇÜMÜ

• Konu Sahibi Konu Sahibi guis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlım doğum kontrol ilacı kullanıyorum ama bitti şimdi adet olmayı bekliyorum canım.
adet olunca gidicem bakıcak ve ona göre bişeyler yapıcam.
sen nasılsın canımm

hayırlısı canım inşallah gitmiştir kistlerde rahat rahat devam edersin tedavine bende geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım

canım bana daha önceki doktorum glokfen verdi ama çok migde bulantısı ve ağrı olduğu için bıraktım
bu sefer gene veririse klomen isteyeceğim bulantı yapıyormu klomen

canım glikofeni bırakma o çok faydalı bir ilaç en fazla 1 hafta bulantı yapar sonra geçiyor ben sürekli kullanıyorum yatarken iç 1 hafta yada yarım yarım falan iç ama iç bi şekilde bırakma klomen bana bulantı falan yapmadı canım

canım bana daha önceki doktorum glokfen verdi ama çok migde bulantısı ve ağrı olduğu için bıraktım
bu sefer gene veririse klomen isteyeceğim bulantı yapıyormu klomen
tatlım senin dediğin glukofen mi.
eğer öyleyse o yumurtlama ilacı değil
o pko ve şeker hastalarına verilen bi ilaç pkolularda insülin direnci fazla olduğundan yumurtlamayı engelliyor ve bunun için bu tür ilaçlar veriliyor
yani engellemesin diye.klomen mide bulantısı yapmıyor canım ilk gün çok az yapsada sonra alışıyorsun.

hayırlısı canım inşallah gitmiştir kistlerde rahat rahat devam edersin tedavine bende geçen perşembe çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım

inşallah tedavin güzel sonuçlanır tatlım.kaçıncı ayın senin.

inşallah canım 6. ayıma girdim ama bu ayda olmadı gibi geliyor bana git gide de umudum azalıyor

inşallah canım 6. ayıma girdim ama bu ayda olmadı gibi geliyor bana git gide de umudum azalıyor

umudunu asla yitirme tatlım o bizim en büyük zenginliğimiz.
demekki bizim için hayırlı zaman gelmemiş.sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun varsın 3 5 ay sonra gelsin.

bende zaten pko var ama geçen 1. ay hormanlarım düzelmişti duphaston kullanıyorum

umudunu asla yitirme tatlım o bizim en büyük zenginliğimiz.
demekki bizim için hayırlı zaman gelmemiş.sağlıklı olsun hayırlı bir evlat olsun varsın 3 5 ay sonra gelsin.

evet zaten umut etmekten başka çaremiz yok malesef inşallah hepimize versin Rabbim senin ne kadar oldu canım tedaviye başlayalı

bende zaten pko var ama geçen 1. ay hormanlarım düzelmişti duphaston kullanıyorum

canım eğer adetlerin düzensiz ve hormonlarında düzensizlik varsa sana tavsiyem agnucaston kullan
bi çok kullanan arkadaş hamile kaldı.
bende henüz kullanmadım ama bu ay kullanmayı düşünüyorum.

canım eğer adetlerin düzensiz ve hormonlarında düzensizlik varsa sana tavsiyem agnucaston kullan
bi çok kullanan arkadaş hamile kaldı.
bende henüz kullanmadım ama bu ay kullanmayı düşünüyorum.

baharcım bu agnucaston hayıt otu tohumunun ilacı sanırım dimi bende direk hayıt otu tohumu kullandım o da adetlerimi düzene soktu

evet zaten umut etmekten başka çaremiz yok malesef inşallah hepimize versin Rabbim senin ne kadar oldu canım tedaviye başlayalı

canım ben 1,5senedir bebek istiyorum.bütün herşey normal görünüyor rahim filmi hormonlar eşimin testi vs.
onun haricinde bi kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı
geçen ay doktor serophene verdi ve çatlama iğneside oldum 3 yumurtam vardı biri kist oldu.
yani sadece 2 ay bu tür ilaçlarla tedavim oldu oda bana yaramadı.

nasıl bir ilaç içeriği ne acaba nerden bulurum yeni rahim filmi, çekildim doktorum eğer başka sorunun çıkmazsa 6 ay içersin hamile olabilirsin kanalların çok güzel ve açık dedi

anladım canım peki yumurtlaman falan normalse neden uyarıcı ilaç verdi doktor ilaçsız takipte yapabilir aslında biz bu ilaçları şeker gibi yiyiyoruz ama aslında hiçte iyi değiller

baharcım bu agnucaston hayıt otu tohumunun ilacı sanırım dimi bende direk hayıt otu tohumu kullandım o da adetlerimi düzene soktu

evet tatlım hayıt hapı bu.eczanelerde satılıyor reçetesiz alabiliyorsun.tamamen bitkiselmiş.
evet otunuda duymuştum.yumurtlamayıda sağlıyormuş.

anladım canım peki yumurtlaman falan normalse neden uyarıcı ilaç verdi doktor ilaçsız takipte yapabilir aslında biz bu ilaçları şeker gibi yiyiyoruz ama aslında hiçte iyi değiller

tatlım yumurtlamada problem yok ama şansı artırmak için verdi güya ama bana yaramadı onun yüzünden 1 aydır kistle uğraşıyorum.
bence bu tür ilaçlar sadece yumurtlama problemi olanlara verilmeli.
benim acaip derecede iştahımı açtı allahtan zayıfım..

kızlar agnucastonun fiyatıda çok ucuzmuş ya 10tl gerçekten işe yarıyormu acaba çünküğ bu kadar hap içerken birde bu ilaç sorun olmasın

evet canım bencede kullanma çünkü uzun süre kullanıldığında rahim duvarında incelme yapıyormuş bu ilaçlar

kızlar agnucastonun fiyatıda çok ucuzmuş ya 10tl gerçekten işe yarıyormu acaba çünküğ bu kadar hap içerken birde bu ilaç sorun olmasın

canım sorun olucağını sanmıyorum bitkisel çünkü ben tohumunu kullandım faydasınıda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…