Gebeliğe Hazırlık Progesteron testi nasil ne zaman yapılır

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1meyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
605
496
23
Merhaba arkadaslar bebek istemiyle doktora gittim , kan tahlili verdim, alttan bakildi yumurtlaman güzel dendi, kan tahliline de bakildi progesteron güzel dendi yaşıma göre sorun yokmus, folic asit onerdi zaten folic trio almstm, 1 haftadir baslamistim....
Aklima takıldı pregesteron kan tahlilindemi görünüyor, sonuçlar elimde anlayamadım
Devlet hastaneleri asiri kalabalık doktorla 2 dk konuşabiliyorsun doktorda hakli tabi.
Bilgili arkadaslar varsa yazarlarsa sevinirim

Progesteronu dun verdım 20.gunumde yanı 20 23 arası verılıyor

Doktora gidip testi istedigimimi söylemeliyim
Ayrıntılı yazarmsnz acili bir şeymi

Progesteron kan tahlilinde çıkıyor ama diğer hormonlara bakıldığı gün bakılmıyor. Zamanları farklı. Adetken yaptırdıysan progesterona baksalar bile yumurtlayıp yumurtlamadığın anlaşılmaz. Çünkü yumurtlama olduktan sonra kanda progesteron artıyor.

22.23 günler verdim kani, doktor söyledi progesteron cok güzel dedi aklima takildi 20.günümü gideyim

Ben de 34 yaşındayım ama doktor benden hiçbir hormon testi talep etmemişti. Burada okudukça işkillendim.
Bana da yumurta rezervin çok güzel dedi sadece. Ben ateş değerlerimi takip ederek yumurtlamamda bir sorun olmadığı sonucunu çıkardım kendimce:) Acaba yumurtlama gerçekleşse dahi progesteron miktarının yetersiz kalma ihtimali var mıdır ?

Yok bence. Bende senin gibi ateşle yumurtladığımı ve çatladığını biliyorum. Ama tahlil yapılmadık bişey kalmasın ki içim rahat etsin diye yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…