progesteron testi nedir arkadaslar bu test o günün sonucunu o ay ki sonucu mu gösterir?

Oxygeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
169
14
48
29
dün progesteron için kan aldılar sonuc 0.50
düşük cıkmıs yumurtlama olmamış
size sorum yumurtlama bu ay olmayacak mı yoksa sadece o gün için olmadıgı anlamına mı geliyor aydınlatır mısınız?

Aynı soruyu tekrar tekrar sormuşsunuz. Hergün yumurtlamıyoruz zaten ayda 1 kez oluyor. Bu ay olmamış demek.

Aynı soruyu tekrar tekrar sormuşsunuz. Hergün yumurtlamıyoruz zaten ayda 1 kez oluyor. Bu ay olmamış demek.
cevap alamayınca sordum kimse yanıtlamadı
1 kez olduğunu biliyorum sadece o test sonucu ile o ay hiç yumurtlama olmadıgı anlamına mı gelir onu öğrenmek istiyorum

Canım adetin kaçıncı günü yaptın bilmiyorum ama. Yaptığın güne kadar yumurtlama olmamış. O testten sonra olabilir o ay içinde

Canım adetin kaçıncı günü yaptın bilmiyorum ama. Yaptığın güne kadar yumurtlama olmamış. O testten sonra olabilir o ay içinde
21.gün gelmemi söylemişlerdi bende sandım ki düşük yumurtlamamıssın deyince o ay hiç olmadı manasında

21. Gunmu yaptin testi yoksa herhangi farki bir gunde mi yaptin? Benimde doktorum tedavi gordugum aylar hep bakmak ister garanti olsun diye yumurtlama olmusmu o ay diye, 2 kere catlatma yapmistik yumurtlama vardi cok guzel ama tutmadi. Bu ayda asilama yaptim progesteron 32 cikti ama bu seferde cokmu yuksek diye dusunuyorum, doktorum daha yazmadi yeni ogrendim bende

21.günde yaptırdık yumurtlama olmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…