arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza klomen kullandıktan sonra 21. gün yani dün progestron testi yaptırdım ve sonuç 25 çıktı ve doktor bişi demedi yumurtalama olmuş dedi sadece şimdi adet dönemini beklicekmişiz ona da daha 10 gün var rahat ama ben hemen bi sonuç almak istiyorum tahminen de bana bi fikir verebilr misiniz
canım cok tesekkur ederım cevap yazdıgın ıcın.benim bildiğim gebeliğin ilk haftalarında 12 normal benim değerim 7 çıkmıştı zaten bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum
benim bildiğim gebeliğin ilk haftalarında 12 normal benim değerim 7 çıkmıştı zaten bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum
hamilelikte progestran degeri en az kac olmalı acaba?
suan 5 haftalık hamileyim ve dün progestranıma bakıldı 12,2 cıktı.
doktor kullanmam için jel verdi ama acıkcası tedirgin oldum.kanamam yada agrım yok.
canım bende aynı seyi yasadım ilk gebeligimde progesteronum 6.7 cıkmıstı benim de aynı sekilde kalbi durdu ve küretaj oldu simdi yeniden hamileyim suan 15 cıktı ama ben yine endişeliyim yorumları okudum da 200 bile olan varumarım bu defa aynı seyi yasamam Rabbim birdaha yasatmasın sana en kısa sürede bebiş versin inşallah Allahım tüm isteyenlere versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?