progestron kullananlar acil bakar mısınız??

hamileligi ogrendim 3 gun aonra kusmalar basladi. dogum yapana kadar hemde :) bebek 6 haftalikken progestrn ilac ve igneye basladim. haftalik igne vurundum 2 ser tane. dogumdan 3 hafta once birakmistim. kanamalarim ve pihtilar vardi ilac igne kullandigim halde. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsim :)

Ins canım bizde senin gibi Sağlıcakla kucağımıza alırız çok teşekkür ederim :)

Hemen kullanır kullanmaz mı gectı ben dün bitane içtim ama pıhtı pıhtı küçük seyler geldi düşük mü yapıyorum acaba bu arada ben iğne de yaptırmıStım dün ins kesilir bakalım
Hemn degil ama bi kac gune kesildi diye hatirliyorum umarim dewami gelmez yada kirmiziya donmez benim ilk sonlanan gebegimdde boyle seyleri yasamistim bu bebektede yasadim ama bunda pihti gelmedi sadece lekelenme wardi cok gecmis olsun hemen kesilir inssallah

Öncelikle bebeğin hayırlı olsun, bende bu hafta kullanmaya başladım kanamam oldu hafif progestan kullandım ve hemen kesti. Doktor öyle diyorsa doğrudur, endişelenme ağrı eşliğinde parça düşürür isen o zaman sorun olur. Korkacak bir şey yok geçmiş olsun canım :)

Teşekkür ederim canım senın de bebişin hayırlı olsun canım ins sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Gebeliğimi öğrendiğim günden bu yana akıntım var. Ilk haftalar kahverengiydi. Ve ilk uc ay 200 ml progestani günde iki kez ağızdan aldım.. fena bas dönmesi ve uyku yapıyor diye gunde bire dusurduydum akıntım tekrar koyulasarak arttiydi.. doktorun onerisinin disina cikmayin sakin...

Bebisleriniz hayirli olsun saglikla kucaginiza almak nasip olsun..

Bu arada kalp atimindan sonra bende bulantilar basldiydi. Ozellikle sekizinci hadtadan sonrasi fena.. Allah yardımciniz olsun :)

Bende hiç aksatmiyorum canım ama ne zamana kadar kullanacağım bu ilacı peki? Bu arada sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :)

Bende hiç aksatmiyorum canım ama ne zamana kadar kullanacağım bu ilacı peki? Bu arada sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. :)
Ben üç ay boyunca kullandım. Durumuna göre değişir ama doktorlar genelde tedbir olsun diye uc ay boyunca kullandiriyor. Gerekli görürse dozunu yükseltiyor ya da düşürüyorlar... Zaten bebişe bir zarari yokmuş. Aksine tutunmasini kolaylastiriyormus..

Gerçekten mi bunu bilmiyordum, çok mutlu oldum canım ilgin için teşekkürler :)

Merhaba cnm hayırlı olsun benimde gebeliğimin 5. Haftasında kahve lekelenmem olmuştu progestan kullandım öyle illet bir ilaçki uykudan gözlerimi acamadığım gibi sayesinde aldığım progesteron hormonuda midemi mahvetmişti ama şunu söylemeliyim ki ilaçı içmemke beraber bütün lekelenmem aniden kesilmişti.. İlaca rahmen halen pıhtı şeklinde kan geliyor olması kanaatimce ukalıklık yapmak istemem ama normal değil sen bence başka bir doktora daha görün

Benimde ilacı ilk aldığım gün kesildi geçen salı. Cumartesi pazar tekrar lekelenme oldu hatta nokta kadar pıhtı geldi bi damla kanla beraber. Bugün ultrasona girdim şu an bi sorun yokmuş, ben birşey merak ediyorum sat Temmuz benim ama benim bebeğim tahmini 7 haftalık şuan. Yani sat ile uyusmadigi zaman neden gelişip gelismrdigiyle ilgili takibe aliyorlar ki beta hcg de düzenli artıyor benim..

Merhaba kızlar ben bişey sormak istiyorum bu progestoren hamile kalmayıda kolaylastırıyormus galiba doğru mu bilen varmı ya :/

Benim de 2 gündür yoktu yani kesilmesi 3-4 günü buldu fakat dün yeniden kahve akıntı gibi bişey oldu anlamadım akısına bıraktım Allah'a emanet

Canım benim de senin gibi oldu kesildi ama tekrar dün yine basladı bilmiyorum neden böyle oluyor. Durumun bence geç döllenmeden kaynaklanıyor korkulacak bişi değil ama doktorlar her ihtimale karşı kontrol altına almak istemiştir

Bende hala kusma felan yok bakalım ne olcak :)

Off bende de nokta kadar bi kan geldi az önce çok tırstım noluyor acaba inşallah kötü bişi olmaz

Off bende de nokta kadar bi kan geldi az önce çok tırstım noluyor acaba inşallah kötü bişi olmaz
Canım sen kalp atışlarını duymuş muydun? Istersen hemen doktora git ben bugün öğleden sonra gidicem bu lekeler cok canımı sıkmaya basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…