Canım cuma gideceğim ya şimdi yok sabah bi nokta kadardı bilemiyorum evham mi yapıyorumCanım sen kalp atışlarını duymuş muydun? Istersen hemen doktora git ben bugün öğleden sonra gidicem bu lekeler cok canımı sıkmaya basladı
Sen doktordan gelince haber etmeyi unutma meraktan bırakma bizi inşallah birsey yoktur Allah yardımcımız olsun :)Canım sen kalp atışlarını duymuş muydun? Istersen hemen doktora git ben bugün öğleden sonra gidicem bu lekeler cok canımı sıkmaya basladı
Canım geldim doktordan bebekte bişi yok ama düşük tehliken var dedı bunu neye göre söyledi anlamadım o an sormakta aklıma gelmedi. Bana iğne verdi yine progesteron onu yaptır. Ilac yüzde 10 etkili iğneye devam et dedı bende bugün yaptırdım iğneyi evdeyim şimdi ama hala geliyo çamur kıvamında artık günlük ped kullanmaya basladımSen doktordan gelince haber etmeyi unutma meraktan bırakma bizi inşallah birsey yoktur Allah yardımcımız olsun :)
Çok geçmiş olsun kendine iyi bak ki hemen duzelsin ne kadar kullanacakmissin iğneyi?Canım geldim doktordan bebekte bişi yok ama düşük tehliken var dedı bunu neye göre söyledi anlamadım o an sormakta aklıma gelmedi. Bana iğne verdi yine progesteron onu yaptır. Ilac yüzde 10 etkili iğneye devam et dedı bende bugün yaptırdım iğneyi evdeyim şimdi ama hala geliyo çamur kıvamında artık günlük ped kullanmaya basladım
Çok teşekkür ederim canım dinleniyorum zaten 1.5 haftadır yatıyorum saolsun her işi eşim yapıo. 5 günlük vermiş canım. Senin de iyi haberlerini bekliyorum bişi olmasın bebişlerimizeÇok geçmiş olsun kendine iyi bak ki hemen duzelsin ne kadar kullanacakmissin iğneyi?
Canım aynen de yatıyorum eşim sağolsun hiç kaldırmiyor inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza haberleselim :)Çok teşekkür ederim canım dinleniyorum zaten 1.5 haftadır yatıyorum saolsun her işi eşim yapıo. 5 günlük vermiş canım. Senin de iyi haberlerini bekliyorum bişi olmasın bebişlerimize
Canım naptın dün senin randevun vardı nasıl gectıCanım aynen de yatıyorum eşim sağolsun hiç kaldırmiyor inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza haberleselim :)
Canım nasılsın dün senin randevun vardı nasıl gectıCanım aynen de yatıyorum eşim sağolsun hiç kaldırmiyor inşallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza haberleselim :)
Canım misafirim var çok giremedim internete çok şükür kalp atışlarını duydum bugün tam 7 haftalık oldu ultrason tarihine göre :) ama progestan devam bir ay daha sen nasılsın?Canım nasılsın dün senin randevun vardı nasıl gectı
merhaba bi şey sorcaktım bende de 1 haftadır kahverengi lekelenme görüyorum sizin lekelenmeniz ne kdar sürdü ağrınız var mıydıCanım misafirim var çok giremedim internete çok şükür kalp atışlarını duydum bugün tam 7 haftalık oldu ultrason tarihine göre :) ama progestan devam bir ay daha sen nasılsın?
Olabilir canım yarın kontrolüm var herşey belli olacak bakalım :)Canım benim de senin gibi oldu kesildi ama tekrar dün yine basladı bilmiyorum neden böyle oluyor. Durumun bence geç döllenmeden kaynaklanıyor korkulacak bişi değil ama doktorlar her ihtimale karşı kontrol altına almak istemiştir
Bende lekelenme çok olmadı aslında sadece bir kere o da hemen geçti ilacı içince bence ihmal etmeyin doktorunuza danışınmerhaba bi şey sorcaktım bende de 1 haftadır kahverengi lekelenme görüyorum sizin lekelenmeniz ne kdar sürdü ağrınız var mıydı
Doktorumâ gittim keseyi gördük progestan jkullanıyorum lekelenme başladığından beri bugün kasıklarim ağrıyo biraz o yüzden tedirgin oldum Size sorayım dedimBende lekelenme çok olmadı aslında sadece bir kere o da hemen geçti ilacı içince bence ihmal etmeyin doktorunuza danışın
Tedirgin olma o zaman arada kasık ağrısı olur bende de oluyor ara ara kendine yer yapıyordur bebişinDoktorumâ gittim keseyi gördük progestan jkullanıyorum lekelenme başladığından beri bugün kasıklarim ağrıyo biraz o yüzden tedirgin oldum Size sorayım dedim
İnşallah öyledir bana çok çok dua edin olur mu ben biraz evhamliyım da :-(Tedirgin olma o zaman arada kasık ağrısı olur bende de oluyor ara ara kendine yer yapıyordur bebişinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ben de kullanıyorum ilacı ama ne için olduğunu bilmeden içiyordum meğer düşük tehdidi içinmiş benim de akıntım var ama senin ki gibi kahve yada kan gibi değil benim yeşilimsi bi akıntım var buna karşı ne yapılabilir hiç bilmiyorum aynı şekilde ben de kabızlık yaşıyorum sen yazınca ilaçtan olabileceği geldi aklıma :)Geçti canım 5 gündür içiyorum yeni yeni geçti yalnız ilaç bende kabızlık yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?