Prolaktin değeri yüksek olup sonra hamilelik

Benim 45 ve üzeri çıkıyordu dostünex kullanırken gebe kaldım
İşyerinde bir arkadaşımın 200 dü hipofiz bezinde tümör vardı hatta. İlaç kullanmadan hamile kaldı

Benim 45 ve üzeri çıkıyordu dostünex kullanırken gebe kaldım
İşyerinde bir arkadaşımın 200 dü hipofiz bezinde tümör vardı hatta. İlaç kullanmadan hamile kaldı
Benimde 37 çıktı doktor ilaç verdi dostinex umarım gebe kalırım daha önce bir kez kürtaj oldum cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Bi tanidigimin da bebek oncesi kontrolde yuksek cikti zaten kizliginda da hep yuksekti 1 ay ilac kullandi diger yumurtlamada hamile kaldi sorunsuz

Benim 73 çıktı. Kullandığım ay hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı.
Çok ama çok üzüldüm umarım tekrar gebe kalırsınız bende kalmıştım kürtaj oldum tekrar denedim olmadı bu ay hormonlarıma baktım her şey güzeldi bir prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi kullanıyorum bakalım inşallah olur sağlıkla huzurla ikimizinde

Amin canım inşallahhhh.

Neden kürtaj oldunuz siz özel değilse
Beta hcg değerim istenen düzeyde artmadı. Kese oluşmuştu fakat gelişmiyordu. Hatta dostinexten olduğunu düşündüm kendimi yerlere attım tabiri caizse. İki üç doktor bununla ilgili olmadığını söyledi. Siz neden kürtaj oldunuz? Çok geçmiş olsunn Kürtajdan kaç ay sonra denemeye başladınız?

Kürtajdan üç ay sonra denemeye başladım kalp atışını hiç duymadık gelişimi durmuştu maalesef

Kürtajdan üç ay sonra denemeye başladım kalp atışını hiç duymadık gelişimi durmuştu maalesef
Demek ki ikimizinki de aynı. Bizim de öyle oldu şimdi tekrardan denemeye başladım bu ay ama sanırım tutmadı. Benim de prolaktin tekrardan yükselmiş bile olabilir tekrardan doktora gideceğim

Anında düşürüyorr anında. O kadar kuvvetli bir ilaç.
Merhaba, beni hatırladınız mi bebeğimi kaybetmiştim... Düşükten iki gün sonra göğüslerimden açık beyaz su gekmeye başladı, sıktıkça geliyorum ama sıkmıyorum, acaba benim de prolaktin yüksek olabilir mi

30 ile hamile kaldım. yüksel değil ama sınırdaydı. ilaç önermedi doktorum. sadece prolaktini yükseltebilecek besinlerden uzak durmamı istedi. yaptım. hamile de kaldım. pcos da vardı ama bende

Merhaba, hatırladım canım hatırlamam mı Evet muhtemelen prolaktin hormonunuz yüksek olduğu için ani bir süt salgılama yaşamış olabilirsiniz. (Vücut doğum yaptığınızı sanıyor olabilir bazen erken kayıplarda da süt gelme durumu oluyor bir arkadaşın başına gelmişti) Kendiliğinden muhtemelen düşecektir. Yine de doktora gittiğinizde -doktor zaten isteyecektir bu değeri- siz nolur nolmaz durumunuzu söyleyin hatırlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…