Benimde 37 çıktı doktor ilaç verdi dostinex umarım gebe kalırım daha önce bir kez kürtaj oldum cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimBenim 45 ve üzeri çıkıyordu dostünex kullanırken gebe kaldım
İşyerinde bir arkadaşımın 200 dü hipofiz bezinde tümör vardı hatta. İlaç kullanmadan hamile kaldı
İnşallah bende de öyle olurBi tanidigimin da bebek oncesi kontrolde yuksek cikti zaten kizliginda da hep yuksekti 1 ay ilac kullandi diger yumurtlamada hamile kaldi sorunsuz
Benim 73 çıktı. Kullandığım ay hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı.Prolaktin değeri yüksek olup sonradan hamile kalan var mı ???
Çok ama çok üzüldüm umarım tekrar gebe kalırsınız bende kalmıştım kürtaj oldum tekrar denedim olmadı bu ay hormonlarıma baktım her şey güzeldi bir prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi kullanıyorum bakalım inşallah olur sağlıkla huzurla ikimizindeBenim 73 çıktı. Kullandığım ay hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı.
Amin canım inşallahhhh.Çok ama çok üzüldüm umarım tekrar gebe kalırsınız bende kalmıştım kürtaj oldum tekrar denedim olmadı bu ay hormonlarıma baktım her şey güzeldi bir prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi kullanıyorum bakalım inşallah olur sağlıkla huzurla ikimizinde
Neden kürtaj oldunuz siz özel değilseBenim 73 çıktı. Kullandığım ay hamile kaldım fakat kürtajla sonuçlandı.
Beta hcg değerim istenen düzeyde artmadı. Kese oluşmuştu fakat gelişmiyordu. Hatta dostinexten olduğunu düşündüm kendimi yerlere attım tabiri caizse. İki üç doktor bununla ilgili olmadığını söyledi. Siz neden kürtaj oldunuz? Çok geçmiş olsunnNeden kürtaj oldunuz siz özel değilse
Kürtajdan üç ay sonra denemeye başladım kalp atışını hiç duymadık gelişimi durmuştu maalesefBeta hcg değerim istenen düzeyde artmadı. Kese oluşmuştu fakat gelişmiyordu. Hatta dostinexten olduğunu düşündüm kendimi yerlere attım tabiri caizse. İki üç doktor bununla ilgili olmadığını söyledi. Siz neden kürtaj oldunuz? Çok geçmiş olsunnKürtajdan kaç ay sonra denemeye başladınız?
Şimdi deniyor musunuz sizAmin canım inşallahhhh.
Demek ki ikimizinki de aynı. Bizim de öyle oldu şimdi tekrardan denemeye başladım bu ay ama sanırım tutmadı. Benim de prolaktin tekrardan yükselmiş bile olabilir tekrardan doktora gideceğimKürtajdan üç ay sonra denemeye başladım kalp atışını hiç duymadık gelişimi durmuştu maalesef
Kürtajdan üç ay sonra denemeye başladım kalp atışını hiç duymadık gelişimi durmuştu maalesef
Dostinex verdi banaDemek ki ikimizinki de aynı. Bizim de öyle oldu şimdi tekrardan denemeye başladım bu ay ama sanırım tutmadı. Benim de prolaktin tekrardan yükselmiş bile olabilir tekrardan doktora gideceğim
Anında düşürüyorr anında. O kadar kuvvetli bir ilaç.Dostinex verdi bana
Birde myo fol verdi bakalımAnında düşürüyorr anında. O kadar kuvvetli bir ilaç.
Merhaba, beni hatırladınız mi bebeğimi kaybetmiştim... Düşükten iki gün sonra göğüslerimden açık beyaz su gekmeye başladı, sıktıkça geliyorum ama sıkmıyorum, acaba benim de prolaktin yüksek olabilir miAnında düşürüyorr anında. O kadar kuvvetli bir ilaç.
Merhaba, hatırladım canım hatırlamam mıMerhaba, beni hatırladınız mi bebeğimi kaybetmiştim... Düşükten iki gün sonra göğüslerimden açık beyaz su gekmeye başladı, sıktıkça geliyorum ama sıkmıyorum, acaba benim de prolaktin yüksek olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?