Hangi besinler onlar30 ile hamile kaldım. yüksel değil ama sınırdaydı. ilaç önermedi doktorum. sadece prolaktini yükseltebilecek besinlerden uzak durmamı istedi. yaptım. hamile de kaldım. pcos da vardı ama bende
kuru yemiş ve şekerli içecekler.Hangi besinler onlar
Benim hâlâ kanamam devam ediyor, inşallah rahim içi tamamen temizlenir de vücut kendini doğum yapmış gibi hissetmemeye başlarMerhaba, hatırladım canım hatırlamam mıEvet muhtemelen prolaktin hormonunuz yüksek olduğu için ani bir süt salgılama yaşamış olabilirsiniz. (Vücut doğum yaptığınızı sanıyor olabilir bazen erken kayıplarda da süt gelme durumu oluyor bir arkadaşın başına gelmişti) Kendiliğinden muhtemelen düşecektir. Yine de doktora gittiğinizde -doktor zaten isteyecektir bu değeri- siz nolur nolmaz durumunuzu söyleyin hatırlatın.
Bana prolaktini düşürmek için dostinex vermişti yumurtlama desteklemek için myofol bende beklemedeyimKızlar merhaba bugün kadın doğuma gittim herşey normal çıkmıştı nısanın 9 unda butun hormonlarıma Bakılmıstı doktorumda normal hersey kafaya takma dedi bugün tekrarda prolaktın ve tsh bakmıs prolaktın 9 nisanda 13.60 ken suan 38 e yükselmiş görünce cok canım sıkıldı sonuç gostermeye gidemedım baska bır ılcedeydk kendı ılcemdede randevu bulamadım 7 aydırda cocuk ıstıyoruz eşimde sorun yok bende yok ama olmuyor bıde bugun procertın onerdı doktorum ve yumurtlamama dıjıtal takvımr gore 3 gun var aöa doktor folukul daha buyumemıs dedı acaba bu ay yumurtlamayacamı anlamadım yumurtalammı testle tâkıp ediyorum 16 mayıstan berı doktora adetr yakın yumurtlarsam dedım oda yok sadece adet olmadan 14 gun once yumurtlar kadınlar dedı
Kızlar selam dostinex kullanırken göğüs ağrısı yaşadınız mı ben kullanıyorum değerimede baktırdım 0.82 çıktı yani resmen ona rağmen göğüs ağrısı yaşamak çok saçma geldiAnında düşürüyorr anında. O kadar kuvvetli bir ilaç.
Hayır gram ağrı yaşaamadım tam tersi dünya varmış dedim.Kızlar selam dostinex kullanırken göğüs ağrısı yaşadınız mı ben kullanıyorum değerimede baktırdım 0.82 çıktı yani resmen ona rağmen göğüs ağrısı yaşamak çok saçma geldi
Bende öyleydim canım ya ama 2-3 gündür felaket adetime 5 gün kaldı heralde ondanHayır gram ağrı yaşaamadım tam tersi dünya varmış dedim.
Eğer kistiniz vs varsa onlar da ağrı yapabilirBende öyleydim canım ya ama 2-3 gündür felaket adetime 5 gün kaldı heralde ondan
Benim en son 50 falandı ama gebe kalmıştım ne yazık ki kürtajla sonlandı şuan yeniden hamileyim ama kaç olduğunu bilmiyorum 50 nin altına düşmemiştir herhaldeBenimde 37 çıktı doktor ilaç verdi dostinex umarım gebe kalırım daha önce bir kez kürtaj oldum cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Ne kisti canımEğer kistiniz vs varsa onlar da ağrı yapabilir
Dostinex kullanmadan mı gebe kaldınızBenim en son 50 falandı ama gebe kalmıştım ne yazık ki kürtajla sonlandı şuan yeniden hamileyim ama kaç olduğunu bilmiyorum 50 nin altına düşmemiştir herhalde
Canım bazen mememizde kistler olabiliyor zararsız. Bende çok sayıda var mesela. Ağrı yapabiliyor özellikle reglye yakın dönemde.Ne kisti canım
Hiç öyle bir şey denmedi daha önce bakılmamışta olabilir. Dostinex kullandığım halde ağrımasına şaşırdım bende bu kadar adetime de 5 gün kaldı ondan heralde diye düşünüyorumCanım bazen mememizde kistler olabiliyor zararsız. Bende çok sayıda var mesela. Ağrı yapabiliyor özellikle reglye yakın dönemde.
Evettt benim tsh de çok yüksektiDostinex kullanmadan mı gebe kaldınız
Ondandır korkmayın. Ben regliden 2 gün sonra ağrı yaşayan bir insanım reglye kadar daha beterleri varrrr şekil aHiç öyle bir şey denmedi daha önce bakılmamışta olabilir. Dostinex kullandığım halde ağrımasına şaşırdım bende bu kadar adetime de 5 gün kaldı ondan heralde diye düşünüyorum
Benimde 2.5 üstünde seninki kaçtıEvettt benim tsh de çok yüksekti
Yok canım korkmak değil de hamilelik için tedavi görüyorum ya şimdi göğüs ağrısı olunca yine olmadı diye üzüldümOndandır korkmayın. Ben regliden 2 gün sonra ağrı yaşayan bir insanım reglye kadar daha beterleri varrrr şekil a
Bu testlere göre yumurtlama görünmüyor canım daha erken olabilir doktor da daha büyümemiş demiş belki geç yumurtluyosundur dijital takvimler adetin ortasını gösteriyor zaten çok doğru değiller tahmini yaniKızlar dıjıtal takvıme gore bugün yunurtlama gunu belım cok ağrıyor ama o jel akıntıdan her ay gelirdi bu ay yok çarşamba doktora gitmiştim yumurta buyumusmu dedım folikül daha buyumemıs demıstı yumurtlamayacam mı acaba bu ay cok canım sıkılıyo testler asagada lıtfen bakarmısınız reglm bıter bıtmez yaptıgım ılk test en koyusu ogun sefaf akıntım coktu yaptım galıba o gun yumurtladım degerlendirdım o günleri ama hamilelik belırtımde yok adet tarihin 12 hazıran tabı gecıkmesse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?