Prolaktin hormonu ve dostinex

Benimde reglime 10 gün kaldı... inanmıyorum yaa...:))daha yumurtlamamın üzerinden 2 gün geçti benim..bu ay 14.günde yumurtladım..
Benim 12 sinde çatladı ama benim döngüm kısa erken yumurtluyorum biraz o yüzden :)
Cok sukur her sey yolunda henuz hissedemiyorum cinsiyeti %80 kiz dedi doktor ikili test icin gittigimde iki hafta once, bir de 9 gun ilerden gidiyormus nerdeyse 4 aylik olacak
Çok sevindim canım inşallah biz de hamile kalabiliriz bi an önce

Cok sukur her sey yolunda henuz hissedemiyorum cinsiyeti %80 kiz dedi doktor ikili test icin gittigimde iki hafta once, bir de 9 gun ilerden gidiyormus nerdeyse 4 aylik olacak
Maşallah canım:) Allah bağışlasın inşallah.. ilk çocuğun kız oluşunun güzelliği :) paha biçilemez.. güzel günler görsün herkes evladınla...

Benim 12 sinde çatladı ama benim döngüm kısa erken yumurtluyorum biraz o yüzden :)

Çok sevindim canım inşallah biz de hamile kalabiliriz bi an önce
Canıım senin hemen hemen 2-3 gün sonra belli olur ozaman.. hayırlısı olsun.. ilk testinde görüntü ve haber bekliyorum:) bu heyecana sizlerle ortak olmak ne güzel:)

Canıım senin hemen hemen 2-3 gün sonra belli olur ozaman.. hayırlısı olsun.. ilk testinde görüntü ve haber bekliyorum:) bu heyecana sizlerle ortak olmak ne güzel:)
Ah canım nerde yaa keşke çizgiler çıksa da atsam benim topikte konum var oraya da gel arada orda aktifiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…