Aynen canim mayis annelerinide takip ediyorum cok degisik durumlar var beklemedeyim adeti bekleyecegim regli olmadiktan sonra ümidim var
Sen böyle dedikçe motivasyonum yükseliyor gerçektenAmin canim senjn haberini bekliyorum ve gercekten cok sevinecegim
Benim.en cok aklimda kalan bebek canli kese var ama annenin onceki sezeryan kesesine yapisik olmasindan alinmasi gereken bebek vardi Allah korusun oyle olacagina hayirlisi diyoruz ya belki olmamasinda da hayir vardir..Evet evet bekle hic streste yapma erken ogrenmek hic guzel degilmis bende hala bekliyorum kese icinbir de goruyosundur zaten dusuk olan kimyasal olanda oldu iclerinden insan okudukca cok etkileniyor. Hayirlisi nasilsa oyle olsun, surekli kanamam olcak mi diye kontrol ediyorum bende kendimi cok zor islermis
Evet evet neler var Allah hayirlisini nasip etsinBenim.en cok aklimda kalan bebek canli kese var ama annenin onceki sezeryan kesesine yapisik olmasindan alinmasi gereken bebek vardi Allah korusun oyle olacagina hayirlisi diyoruz ya belki olmamasinda da hayir vardir..
Hayırlısı olsun canım.. bende test yapmayı bıraktım.. Her an regli olacakmışım gibi...kuzum ben regl oluyorum yavaş yavaş başladı kırmızılarMEMUR54
benim durumlar biraz sıkıntılı eşim sabah muayne oldu ultrasonda varikosel görüldü malesef, sperm sonuçlarını bekliyoruzHayırlısı olsun canım.. bende test yapmayı bıraktım.. Her an regli olacakmışım gibi...
Gecmis olsun canim benimde reglim geldi.. uzun bi tedavi surecimi oluyor varikoselinbenim durumlar biraz sıkıntılı eşim sabah muayne oldu ultrasonda varikosel görüldü malesef, sperm sonuçlarını bekliyoruz
Sperm sonuçları iyi çıktı canım doktor herhangi bi tedaviye gerek yok çocuk yapmanı engellicek bişey yok dediGecmis olsun canim benimde reglim geldi.. uzun bi tedavi surecimi oluyor varikoselin
Hayirli ve guzel zamanda gelsin bebisin insallah canim.. kac yasindasin ve ilk bebegin olacak dimi senin...Gecmis olsun canim benimde reglim geldi.. uzun bi tedavi surecimi oluyor varikoselin
Oooo cok guzel bi haber cok sukur canim.. dedigim gibi hayirli zamanda gelsin insallah..Sperm sonuçları iyi çıktı canım doktor herhangi bi tedaviye gerek yok çocuk yapmanı engellicek bişey yok dedi
Evet canım ilk olacak olursaHayirli ve guzel zamanda gelsin bebisin insallah canim.. kac yasindasin ve ilk bebegin olacak dimi senin...
Selam cnm nasılsın? varmı bi gelişme?Evet canım ilk olacak olursa
Selam tatlımSelam cnm nasılsın? varmı bi gelişme?
D vit B12 benim de düşük çıktı ilaç kullandım canım baktırmakla iyi yapmışsın benim hiç belirtim yok regle 9 gün kaldı regl olurum gibi bakalım hayırlısı olsunhadi inşallah... Canım ... benim geçen ay ellerim ağrımaya başladı elimde bişey tutamıyordum.. doktora gittim test yaptırdım vucudumda d vit. hiç kalmamış. d vitamini c vit. ve b12 vit. desteği alıyorum. araştırınca d vit. eksikliği gebeliğe engelmiş. en azından onu tamamladım. yumurtalamayı değerlendirdik. inşallah korona falan olmazsak bu ay tutması için dua ediyorum.. 36 yaşını bitireceğim bu sene.. yaşında etkisi çok var.. inşallah güzel haberlerini bekliyorum.. 1 hafta 10 gün sonra ikimizinde aynı zamanda belli olur:))
Benimde reglime 10 gün kaldı... inanmıyorum yaa...:))daha yumurtlamamın üzerinden 2 gün geçti benim..bu ay 14.günde yumurtladım..D vit B12 benim de düşük çıktı ilaç kullandım canım baktırmakla iyi yapmışsın benim hiç belirtim yok regle 9 gün kaldı regl olurum gibi bakalım hayırlısı olsun
D vit B12 benim de düşük çıktı ilaç kullandım canım baktırmakla iyi yapmışsın benim hiç belirtim yok regle 9 gün kaldı regl olurum gibi bakalım hayırlısı olsun
sağol canım...nasıl gidiyor... bebişi hissedebiliyormusun? cinsiyeti belli olldumu?Kizlar bende bildirim gelince okudum yazdiklarinizi, insallah bu ay guzel haberleri alirsiniz
sağol canım...nasıl gidiyor... bebişi hissedebiliyormusun? cinsiyeti belli olldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?