Prolaktin hormonu ve dostinex

Aynen canim mayis annelerinide takip ediyorum cok degisik durumlar var beklemedeyim adeti bekleyecegim regli olmadiktan sonra ümidim var

Evet evet bekle hic streste yapma erken ogrenmek hic guzel degilmis bende hala bekliyorum kese icin bir de goruyosundur zaten dusuk olan kimyasal olanda oldu iclerinden insan okudukca cok etkileniyor. Hayirlisi nasilsa oyle olsun, surekli kanamam olcak mi diye kontrol ediyorum bende kendimi cok zor islermis

Benim.en cok aklimda kalan bebek canli kese var ama annenin onceki sezeryan kesesine yapisik olmasindan alinmasi gereken bebek vardi Allah korusun oyle olacagina hayirlisi diyoruz ya belki olmamasinda da hayir vardir..

Benim.en cok aklimda kalan bebek canli kese var ama annenin onceki sezeryan kesesine yapisik olmasindan alinmasi gereken bebek vardi Allah korusun oyle olacagina hayirlisi diyoruz ya belki olmamasinda da hayir vardir..
Evet evet neler var Allah hayirlisini nasip etsin

Hayırlısı olsun canım.. bende test yapmayı bıraktım.. Her an regli olacakmışım gibi...
benim durumlar biraz sıkıntılı eşim sabah muayne oldu ultrasonda varikosel görüldü malesef, sperm sonuçlarını bekliyoruz

Selam cnm nasılsın? varmı bi gelişme?
Selam tatlım malesef gebelik oluşmadı daha... İns direnci çıktı bende bahsetmiş miydim bilmiyorum ama onu düşürmek ile uğraşıyordum 2 aydır geçen ay düştü anca Dr yumurtlamanı bozar düşüreceksin dedi. Bu ay düşünce kontrole gittim enfeksiyon kist pco vb. Bi durum yok dedi 2 yumurta büyümeye başlamış değerlendirin bu ay dedi gebelik oluşmaz ise ay sonu reglimin 3. Günü gideceğim klomene başlayacağız. Sen ne yaptın var mı güzel bir haber?

hadi inşallah... Canım ... benim geçen ay ellerim ağrımaya başladı elimde bişey tutamıyordum.. doktora gittim test yaptırdım vucudumda d vit. hiç kalmamış. d vitamini c vit. ve b12 vit. desteği alıyorum. araştırınca d vit. eksikliği gebeliğe engelmiş. en azından onu tamamladım. yumurtalamayı değerlendirdik. inşallah korona falan olmazsak bu ay tutması için dua ediyorum.. 36 yaşını bitireceğim bu sene.. yaşında etkisi çok var.. inşallah güzel haberlerini bekliyorum.. 1 hafta 10 gün sonra ikimizinde aynı zamanda belli olur:))

D vit B12 benim de düşük çıktı ilaç kullandım canım baktırmakla iyi yapmışsın benim hiç belirtim yok regle 9 gün kaldı regl olurum gibi bakalım hayırlısı olsun

D vit B12 benim de düşük çıktı ilaç kullandım canım baktırmakla iyi yapmışsın benim hiç belirtim yok regle 9 gün kaldı regl olurum gibi bakalım hayırlısı olsun
Benimde reglime 10 gün kaldı... inanmıyorum yaa...:))daha yumurtlamamın üzerinden 2 gün geçti benim..bu ay 14.günde yumurtladım..

Kizlar bende bildirim gelince okudum yazdiklarinizi, insallah bu ay guzel haberleri alirsiniz

sağol canım...nasıl gidiyor... bebişi hissedebiliyormusun? cinsiyeti belli olldumu?

Cok sukur her sey yolunda henuz hissedemiyorum cinsiyeti %80 kiz dedi doktor ikili test icin gittigimde iki hafta once, bir de 9 gun ilerden gidiyormus nerdeyse 4 aylik olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…