Prolaktin hormonu ve dostinex

Belki gec dollenmedir daha artabilir ki, artmasa bile uzme hic kendini bu ay olmasa bile diger ay olacaktir

Selam canım naber.. Ne var ne yok... Benim prolaktin gene yükseldi sanırım... göğüs ağrılarım başladı... kaç gün kaldı adete...
Selam canım cumartesi günü baya fazla miktarda kahverengi akıntım geldi benim sonra az az devam etti bugün bişey yok o canımı sıktı biraz çünkü bat perşembe günü kist falan mı var diye biraz canım sıkıldı, ya da inofolic içiyorum acaba o mu yaptı diye düşünüyorum

canım hemen gebelik testi yap yerleşme yada düşük olabilir.. birde prolaktinden de kaynaklanabilir... inofolic folik asit mi..

canım hemen gebelik testi yap yerleşme yada düşük olabilir.. birde prolaktinden de kaynaklanabilir... inofolic folik asit mi..
Kuzum cumartesi yaptım negatif ti yerleşme olduğunu sanmıyorum, Prolaktin yükselince mi oluyor kanama? İnofolic içeriğinde inositol diye bi madde olan yumurtalık uyarıcı bi takviye canım

Kuzum cumartesi yaptım negatif ti yerleşme olduğunu sanmıyorum, Prolaktin yükselince mi oluyor kanama? İnofolic içeriğinde inositol diye bi madde olan yumurtalık uyarıcı bi takviye canım
Hımm... benim prl yüksek olduğunu, adete bir hafta kala kahverengi parça parça akıntı gibi peçeteye gelen kanama sonrası hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Cumatesi günü tam 20-21.günü oluyor biraz daha bekleyeceğim... bir çok kişinin hemen çıkmıyor.. son güne kadar bekleyecem...:) sende yat uzan o kanama biraz da yorulunca da geliyor..

minseo Canım bu arada yürkiyede bunlarla ilgili çok video yok.. youtube a 11 dpo falan yaz çoğu kişi test yapıyor çıkmıyor.. dpo yumurtlamadan sonra geçen süre...yani çok zor çıkması...

tam yeni düşmüşken yine yükselmesin yaa benim sanki reglin 3. günü yoğunluğunda birden boşaldı resmen sonra damla damla devam etti

minseo Canım bu arada yürkiyede bunlarla ilgili çok video yok.. youtube a 11 dpo falan yaz çoğu kişi test yapıyor çıkmıyor.. dpo yumurtlamadan sonra geçen süre...yani çok zor çıkması...
benim ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce bile gölge gibi çıkmıştı bazı insanların idrar yoğunluğu ile alakalı kimi 7 gün önce bile çıkıyor ama bende zor o varsa da çıkmaz

benim ilk gebeliğimde reglden 1 gün önce bile gölge gibi çıkmıştı bazı insanların idrar yoğunluğu ile alakalı kimi 7 gün önce bile çıkıyor ama bende zor o varsa da çıkmaz
Benimde ilk gebeliğimde 1 gün önce test yapmıştım çıkmadı testi kenara koymuştum silik çizgi çıkmıştı kanda betaya bakmıştık tam adet günümde 70 çıkmıştı...2 çocuğum var bir oğlum bi kızım çok istiyorlar bi kardeş 7 ve 8 yaşlarındalar.. ama dediğim gibi bu ay olmasa artık korunacağım düşünmeyeceğim bu prolaktin beni çok yordu..

allah bağışlasın canım :) ya korunmasan bile akışına bırak canım en güzeli

Eger olurda obur ay olursa lutfen ozelden yaz bana.. yada henuz hic bisey icin gec degil halen senin 3 benimde 4 gunum var Allahtan umit kesilmez..

Stres yapma canim benim bazilari gec dollenme oluyormus adetten bir gun once silik cizgiyi goruyorlar hayirlisi nasilsa ne zamanda o zaman olsun oyle dusun saglikla gelsin

Stres yapma canim benim bazilari gec dollenme oluyormus adetten bir gun once silik cizgiyi goruyorlar hayirlisi nasilsa ne zamanda o zaman olsun oyle dusun saglikla gelsin
Aynen canim mayis annelerinide takip ediyorum cok degisik durumlar var beklemedeyim adeti bekleyecegim regli olmadiktan sonra ümidim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…