- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 333
- 36
Çok şükür canım inş bu sefer sağlıkla kavuşurum hem kan phtlşmam var hem de lupus romatzmam var kan sulandırıcı kortizon vs kullanıyorm inş bu sefer kavuşurumYa yaşadıklarına çok üzüldüm ama allaha şükür ki tutmuş ve gebesiniz çok sevindim allah nasip ederse her engel aşılır tabiki gerçekten çok sevindim. Hormonlara gelirsek benim fsh 3.67 lh 9.37 yani onlarda da bir sıkıntı var senin ki kaçtı bu değerlerde normal değil nedir ne değildir hiç bilmiyorum lütfen yaşadıklarını paylaş
Yardımcı olmaya çalışayım canım lh senn de daha yksekmş genelde fsh la lh eşite yakın oluyor acaba sende polikistk over gbi bir durum olablr mi kadın dgum bşey dedimi ? Bende mesela pco yoktu ama lh hormonum braz fsh göre yksekti insülin direncim varmış....Sağlık ocağında ölçtüreblrsin açlık insülinini ....
Hiç yardımcı üreme teknik denedin mi? Klomen letu vs ilaçları ve ymrta çatlatma gbi ama en başta prolaktini düşürmen lazım canım doktorun sana dostinex ilacı vermeli biran da düşer ama tekrr ykseliyor dkkt etmen lazm ayrıca ben testere dişli aslan pençesi bitkisini de kullandım hormon dengeliyor ve çoğu kişi de bu vesilesyle hamile kalmış inş sana da şifa olur denesen bşey olmaz ibrahm saraçoğlunu duymuşsndr onun kürüydü onu yaptım.