canım hormonlarla ilgili olduğu için endokrine yönlendiriyorlar ben de yönlendirilenlerdenim :) tsh değerim yüksek olduğu için ilaç verdi bana da prolaktinim 22 birdahaki denemede tekrar prolaktinine bakıcam dedi doktor bakalım neler olacak?bende varım prl 90 çıktı ama adetimin 3.günü yaptırmadım tahlili dr.um rutin kontrol sırasında istedi evlenmeden önce de prl değerim 80 di dostinex vermişti dr salı perşembe içiyordum sonra dr.um doğum iznine ayrılınca tedavim yarım kaldı salladım 2 sene sonra evlendim dr um prl tahlili istedi 90 çıktı bebek düşünüyorum endokrin uzmanına yönlendirdi bir çok arkadaşı jinekologlar tedavi ederken beni niye endokrine yönlendirdi anlamadım...
canım hormonlarla ilgili olduğu için endokrine yönlendiriyorlar ben de yönlendirilenlerdenim :) tsh değerim yüksek olduğu için ilaç verdi bana da prolaktinim 22 birdahaki denemede tekrar prolaktinine bakıcam dedi doktor bakalım neler olacak?
yok canım öyle bir ağrım olmuyor inşallah senin de ciddi değildir ağrıların kendine dikkat et inşallah prolaktin sorunumuzu da çözeriz...merhaba canım öncelikle geçmiş olsun tsh benim normal çıktı tahlilde başım prolaktinle dertte adana'ya dönünce tedaviye başlıycam...bu arada başınız ağrıyor mu benim bazen sağ kafa tasım ağrıyor çok ilginç:S
adetinden sonraki kaçıncı günündesin canım?ARKADAŞLAR ADETE 12 GÜN KALA HAMİLELİK BELİRTİLERİ OLURMU KASIKLARIMDA İNCE İNCE BATMA VAR VE GÖĞÜSLERİM ÇOK SİS ACAYİP ACIYO SABAH AC KARNINA OLUNCADA MİDE BULANTIM ÇOK SIKLAŞIYO YORGUN GİBİYİM DAHA ERKEN BİLİYORUM AMA KASIKLARIMA SANKİ ÖZELLİKLE SAĞ TARAFA BİŞEY SAPLIYOLAR GİBİ
adetimden sonraki 16 günümdeyim canımadetinden sonraki kaçıncı günündesin canım?
bunlar yumurtan çatldğı için olabilir canım ama inşallah ben yanılıyorumdur ve hamilesindir ama 16. gün oldukça erken 14. gün çatlasa en erken daha 2 gün geçmiş oluyor ve çatladığı gün döllense yumurtan 2 günde bu belirtiler erken olur ama dedim ya inşallah ben yanılıyorumdur ...adetimden sonraki 16 günümdeyim canım
prolaktin yüksekliği fsh yüksekliği ya da hormon dengesinin sağlanması için en güzeli testere dişli aslanpençesi kürü uygulayın bayanlar. o ilaçları hemen içmeyin. ben de umreye gideceğim için adet geciktirici kullanmıştım doktor beyefendisi hiçbi şey olmaz iç iç demişti. döndüğümde adet kanamam uzun sürdü kesilmedi bi türlü prolaktinimi yükseltmiş o geciktirici. sonra bana da dostinex vermişti ben de prospektüsünü okuyunca içmemiştim kanamam da 1-2 güne durmuştu. şimdi o çayı uyguluyorum ibrahim saraçoğlunun sitesinde kullananlar yazmış birisi 53ten 20lere kadar indi demiş ben de size bildiririm az kaldı. ama normalı 16-20 arasıymış 25-26lara çıkarsa hamilelik zorlaşırmışmerhaba bende yeni uyeyım 2 senelık evliyim2 ay once klomen tedavisine basladım ve prolaktınım 30 cıktı doktorum dostınex hapı verdi bu ayda klomenı adetın 6 gunu verdi 4 sonra cagırdı catlatma iğnesi yapcaktı ama melesef yumurtam kendiğiliğinden catlamıs ogun ve ertesi gun yakınlas dedi o gun yakınlastık ama ertesi gunu kanamam geldi netden baktım ovulasyon kanaması diyordu. ogunde yakınlastık baktık kanamam durmadı kanamamın 3 gunu dr gittim test yaptı dıs gebelikten süphe etti sonra bu ay boş geçelim dedi adet kanaması dedi. ama ben bu ayın 27 adet gördum nasıl olurrr??
Canım sonuç yazmak isterdim ama ben de yeni başladım tedaviye 53 benm adetin 2. Günü prolaktinim. 8 aydır hamile kalamıyorum ondan önce 2 düşüğüm var 2 ay arayla. Daha doğrusu ilki kimyasaldı neyse işte kürtajdan beri hamile kalamayınca ölçtürdm doktor 53 e normal dedi! Bilmiyorum canım burda okuyorum 25-30 a bile doktorlar yüksek derken 53 nasıl normal oluyo ben parlodel aldım başladım 2 gün oluyo inş güzel haberler verebilirim yakın zamandaprolaktin tedavisi görenler sonuçları buraya da yazabilir mi acaba ? ne gibi tedaviler uygulanıyor v.s? sağlıklı günler tez vakitte bebiş haberi almak bebek düşünmeyenlere de bol sağlıklı günler dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?