Merhaba benim de referans değerlerin üstünde 28 çıktı. Başladık tedaviye inşallah sorun olmaz.Merhabalar,
Süt hormonu(prolaktin) problemi olan küçük adenomlara sahip olup tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?
Tutan ve tutmayanlar yazabilir.
Benimde ilaçlarla düşüyor aylar sonra bakıyorum 50 lere çıkıyor ve tüp bebek tedavisine başladım acaba sorun yaratır mı kafamda deli sorular :)
Merak ettim bize de söyle nedir sonuççç :)Merhaba bendede prolaktin yüksekligi var,dr dostinex yazdi,hamilelik olusana kadar haftada yarim hap iciyorum,3 haziranda tüp bebek transferim yapildi yarin kan vermeye gidecegim ,artik tutup tutmadigini persembe ögrenecegim
Ben varım :) üst sınır 23ken benim 74 çıkmıştı değerim geçen ay, hemen dostinex aldım iki defa üç dört gün arayla. Tekrar kan verdiğimde 15e falan düşmüştü sanırım. 15inde de transferim gerçekleşti, bekliyorum bakalım:) ama dediğin gibi ben daha önce yine prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım, yani bir süre sonra tekrar artıyorMerhabalar,
Süt hormonu(prolaktin) problemi olan küçük adenomlara sahip olup tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?
Tutan ve tutmayanlar yazabilir.
Benimde ilaçlarla düşüyor aylar sonra bakıyorum 50 lere çıkıyor ve tüp bebek tedavisine başladım acaba sorun yaratır mı kafamda deli sorular :)
Merak ettim bize de söyle nedir sonuççç :)
Simdi dr ciktim idrar testi yaptilar malesef negatif,kanimida aldilar garanti olsun diye,nasip degilmis,bidaha denermiyiz bilmiyoruz yas 41
Bende tedavi ortasındayım hayırlısı olsun hakkımızda.Merhaba benim de referans değerlerin üstünde 28 çıktı. Başladık tedaviye inşallah sorun olmaz.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman yazar mısın buraya da :)Ben varım :) üst sınır 23ken benim 74 çıkmıştı değerim geçen ay, hemen dostinex aldım iki defa üç dört gün arayla. Tekrar kan verdiğimde 15e falan düşmüştü sanırım. 15inde de transferim gerçekleşti, bekliyorum bakalım:) ama dediğin gibi ben daha önce yine prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım, yani bir süre sonra tekrar artıyor
Off inşallah pozitif olsa da güzel güzel yazsam :) dua edin nolurBende tedavi ortasındayım hayırlısı olsun hakkımızda.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman yazar mısın buraya da :)
Ben de olmadı hatta yazan belirtilerin hiç biri olmadı. Sadece kanda 73 çıkmıştı ve 2lik dostinexle hemen düştüBu ay benim de prolaktin 51 cikti doktorum cok onemli olmadigini ilacla dusurebilecegimizi soyledi. Sizde memeden sut gelme oluyor mu?
Günaydin malesef 14.1 cikti sonucum,Dr bir hafta Sonra yine kan ver dedi.ilk önce idrar Testi yaptilar negativ cikti,garanti olsun die kan aldilar.O moralle evimi tip Köse sildim süpürdüm, 6 yasindaki yegenimi kucagima aldim, Kimyasal gebelik oldu bence.Ben de olmadı hatta yazan belirtilerin hiç biri olmadı. Sadece kanda 73 çıkmıştı ve 2lik dostinexle hemen düştü
Zaten bebek kucaklamakla temizlik yapmakla ilgisi yok merak etmeyin :) 14.1 düşük olduğu için idrarda çıkmaz endişe etmeyin tekrar kan verdiğinizde çook mutlu haberler verirsiniz inşallah bize :)Günaydin malesef 14.1 cikti sonucum,Dr bir hafta Sonra yine kan ver dedi.ilk önce idrar Testi yaptilar negativ cikti,garanti olsun die kan aldilar.O moralle evimi tip Köse sildim süpürdüm, 6 yasindaki yegenimi kucagima aldim, Kimyasal gebelik oldu bence.
Degerin yükselecegini sanmiyorum bugün bayagi kahverengi pembemsi leke geliyor adet olacagim galibaZaten bebek kucaklamakla temizlik yapmakla ilgisi yok merak etmeyin :) 14.1 düşük olduğu için idrarda çıkmaz endişe etmeyin tekrar kan verdiğinizde çook mutlu haberler verirsiniz inşallah bize :)
TühDegerin yükselecegini sanmiyorum bugün bayagi kahverengi pembemsi leke geliyor adet olacagim galiba
Rabbim ol demeyince olmuyor ,daha vakti saati varmisTüholsun bi daha denersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?