PROLAKTİN PROBLEMİ YAŞAYIP TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI?

ozlemmk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
263
175
23
Merhabalar,
Süt hormonu(prolaktin) problemi olan küçük adenomlara sahip olup tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?
Tutan ve tutmayanlar yazabilir.
Benimde ilaçlarla düşüyor aylar sonra bakıyorum 50 lere çıkıyor ve tüp bebek tedavisine başladım acaba sorun yaratır mı kafamda deli sorular :)

Merhabalar,
Süt hormonu(prolaktin) problemi olan küçük adenomlara sahip olup tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı?
Benimde ilaçlarla düşüyor aylar sonra bakıyorum 50 lere çıkıyor ve tüp bebek tedavisine başladım acaba sorun yaratır mı kafamda deli sorular :)
Merhaba benim de referans değerlerin üstünde 28 çıktı. Başladık tedaviye inşallah sorun olmaz.

Merhaba bendede prolaktin yüksekligi var,dr dostinex yazdi,hamilelik olusana kadar haftada yarim hap iciyorum,3 haziranda tüp bebek transferim yapildi yarin kan vermeye gidecegim ,artik tutup tutmadigini persembe ögrenecegim

Merhaba bendede prolaktin yüksekligi var,dr dostinex yazdi,hamilelik olusana kadar haftada yarim hap iciyorum,3 haziranda tüp bebek transferim yapildi yarin kan vermeye gidecegim ,artik tutup tutmadigini persembe ögrenecegim
Merak ettim bize de söyle nedir sonuççç :)

Merhabalar,
Ben varım :) üst sınır 23ken benim 74 çıkmıştı değerim geçen ay, hemen dostinex aldım iki defa üç dört gün arayla. Tekrar kan verdiğimde 15e falan düşmüştü sanırım. 15inde de transferim gerçekleşti, bekliyorum bakalım:) ama dediğin gibi ben daha önce yine prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım, yani bir süre sonra tekrar artıyor

Aa olur mu neden öyle dediniz tabi ki denersiniz, benim teyzem 45inde doğum yaptı dünya güzeli bir kızı var :) bence pes etmeyin 41 bişey değil :)

Merhaba benim de referans değerlerin üstünde 28 çıktı. Başladık tedaviye inşallah sorun olmaz.
Bende tedavi ortasındayım hayırlısı olsun hakkımızda.

Ben varım :) üst sınır 23ken benim 74 çıkmıştı değerim geçen ay, hemen dostinex aldım iki defa üç dört gün arayla. Tekrar kan verdiğimde 15e falan düşmüştü sanırım. 15inde de transferim gerçekleşti, bekliyorum bakalım:) ama dediğin gibi ben daha önce yine prolaktinim yüksek çıktığı için dostinex kullanmıştım, yani bir süre sonra tekrar artıyor
Hayırlı haberlerini bekliyoruz o zaman yazar mısın buraya da :)

Hayırlısı olsun sizin için ama hiçbir zaman pes ettim deyip kenara çekilmeyin her işte bir hayır vardır elbet. Allah'ım hepimize sağlıklı evlat nasip etsin en hayırlı zamanda

Bu ay benim de prolaktin 51 cikti doktorum cok onemli olmadigini ilacla dusurebilecegimizi soyledi. Sizde memeden sut gelme oluyor mu?

Ben de olmadı hatta yazan belirtilerin hiç biri olmadı. Sadece kanda 73 çıkmıştı ve 2lik dostinexle hemen düştü
Günaydin malesef 14.1 cikti sonucum,Dr bir hafta Sonra yine kan ver dedi.ilk önce idrar Testi yaptilar negativ cikti,garanti olsun die kan aldilar.O moralle evimi tip Köse sildim süpürdüm, 6 yasindaki yegenimi kucagima aldim, Kimyasal gebelik oldu bence.

Günaydin malesef 14.1 cikti sonucum,Dr bir hafta Sonra yine kan ver dedi.ilk önce idrar Testi yaptilar negativ cikti,garanti olsun die kan aldilar.O moralle evimi tip Köse sildim süpürdüm, 6 yasindaki yegenimi kucagima aldim, Kimyasal gebelik oldu bence.
Zaten bebek kucaklamakla temizlik yapmakla ilgisi yok merak etmeyin :) 14.1 düşük olduğu için idrarda çıkmaz endişe etmeyin tekrar kan verdiğinizde çook mutlu haberler verirsiniz inşallah bize :)

Zaten bebek kucaklamakla temizlik yapmakla ilgisi yok merak etmeyin :) 14.1 düşük olduğu için idrarda çıkmaz endişe etmeyin tekrar kan verdiğinizde çook mutlu haberler verirsiniz inşallah bize :)
Degerin yükselecegini sanmiyorum bugün bayagi kahverengi pembemsi leke geliyor adet olacagim galiba

Merhaba..
Benim 2. Tüp bebek tedavimde prolaktin 64 dü ve doktor sorun değil Benim için rahim önemli dedi transfer yaptı gönderdi tabiki negatif ile sonuçlandı...
Merkez değiştirdim..
Yeni merkez bu şekilde tüp bebek tedavisi yapamayız dedi emar çekildim temiz çıktı..
Sonra ilaç tedavisine başlattı.. şuan 64 den 5 e düşmüş.. ve temmuz da 3. tedavi başlıyor nasipse inşallah...

Merhaba ben de tup bebek tedavisine basladim ve kan tahlilimde 12 lerde olan prolaktinim bu sefer 40 cikmis...ayrica iki aydir sag mememde hassasiyet vardi arada hafif agrilar giriyor ama belli bir yer degil kenarlari ortasi felna degisiyor.mayista doktora gittim genel cerrah hem fiziki muayene yapti hem de ultrasona verdi ama sukur birsey cikmadi...acaba bu prolaktin yuksekliginden olabilirmi veya stresli bir donem gecirdim ondanmidir

Back
X