• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin seviyem hamileliğim

ceydasy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
1
1
1
24
Kızlar hamile kalırsam yazacağıma eğer aynı sorunu yaşayan içine dert olan bununla ilgili olumsuz düşünen kendini üzen kadınlar varsa diye yazacağıma söz vermiştim ben 10 aylık evliyim çok çocuk istemiştik birden çok hastaneye gittim aylarca özel ve devlet olmak üzere hepsi de bir sıkıntı yok hamile kalabilirsin demişti ama 10 ay boyunca hamile kalamadım son doktorum benden hormon testi istedi ve prolaktin seviyem 24 çıktı daha sonrasında dostinex kullandım hamile kalmak için uğraştığımızı söyledim seviyen yüzünden kalamıyorsundur dedi ve dostinex verdi tam 1 ay sonra hamile kaldım 1 buçuk aylık hamileyim umarım sağlıkla kucağıma alırım isteyen tüm annelere de umut olsun içinizi ferah tutun artık olmaz dediğim bir dönemdi çok kendimi strese sokmuştum ama oldu sakın ümidinizi kesmeyin Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor… umarım hepinize nasip olur ve sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebeğinizi

Hikayemiz aynı sadece benimde 4 5 ay sonra fark edildi☺️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🙏🏻

Back