Hiç aklınıza kötü bir şey getirmeyin prolaktin hormununu düşürmek çok basit dostinex ilacıyla.. Örnek ben ilk gebeliğimde 39du adet bitiminde başladım o ay hamile kaldım. Şuan kızım 4 yaşında Allaha şükür. Şimdi ikinci bebeği düşündüğüm için tekrar baktırdım ve tekrar aynı ilaçtan içtim. İlaç zaten bit kadar 3 gün arayla içiyorsun sadece 2 tane oluyor içinde. İnşallah tek sorununuz prolaktin olsun değer düşür yumurtanız da çatlar çünkü yumurtanın çatlamasına engel oluyor prolaktin yüksekliği..
Ben geçen ay içtiğim de o ay yumurtlamamışım yumurtlasaydım belki ilki gibi hemen kullandığım ay kalırdım kısmet benim 28 di 18 e düşmüş bu ayki adetimde baktırmıştım. Sizinki de yüksek inşallah düşer ve vesile olur 39 ken içtiğimde adet günümde test yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.
Ben geçen ay içtiğim de o ay yumurtlamamışım yumurtlasaydım belki ilki gibi hemen kullandığım ay kalırdım kısmet benim 28 di 18 e düşmüş bu ayki adetimde baktırmıştım. Sizinki de yüksek inşallah düşer ve vesile olur 39 ken içtiğimde adet günümde test yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm.