- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Ilaçla düşmeyince emar çekilcek dedi dahiliye uzmanı ama doktorum a gidicem pazartesi bakalım ne dicek , eşiminde sperm sonuçları hızı düşük çıktı çok zormuşCanım ben ağustos ayında ölçtüm 39 çıktı.dostinex kullandım iki tablet ama kontrole gitmedim.bu ay cocuk düşündügümuz icin pazartesi kontrole gittim 43e çıkmış. Çok şaşırdım başta umursamadim ama yükselince endiselendim.tekrar dostinexe basladim
Aynen öyle tamammen stresle alakalı içinde bulunduğumuz durum zaten stres mümkün olduğunca takılmamaya çalışmak lazımProlaktin i yüksek olup hamile kalanları duydum herşeyAllah tan diye düşünüyorum , kendini rahat bırakıp stres yapmazsan düşüyormuş
Yaklaşık 9 ay prolaktınım yüksek çıktı 8 ay ilaç vermedi git gel tahlil yaptı sadece 9. Ayda mr istedi herşey normal bulunduğum çevrede bayanların genelinde bu düZeyde çıkıyormuş değerini kabul etdi bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olsun hatta 2 yumurta olmuş biri 20 mm diğeri 23 mm ikiz olabilir dedi adete 8 gün kaldı bekliyorum doktor 8 ayımı boşa harcadı kısaca tek doktora güvenmeyin başka doktorları deneyin inşallah hamile olursam yazarın size sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?